Ζέτος: «Πορεία πρωταθλητισμού»

Ζέτος: «Πορεία πρωταθλητισμού»

Ο συνεργάτης του Γεωργαμλή στον Θρασύβουλο, Δημήτρης Ζέτος μίλησε για πορεία πρωταθλητισμού.

Μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Πιερικού, ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Φυλής δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιερικό για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε. Εύχομαι να πετύχει τον στόχο του. Εμείς κάνουμε καλές εμφανίσεις θέλοντας να εξασφαλίσουμε παραμονή μας. Κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και πιστεύουμε ότι σωθήκαμε. Οποιοδήποτε παιχνίδι δίνουμε, το διεκδικούμε και όπως εξελίχθηκε το σημερινό, στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε σοβαρά. Ευτυχήσαμε στην επανάληψη με δύο γκολ να περάσουμε μπροστά, αλλά μετά ο Πιερικός πίεσε ασφυκτικά. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και εύχομαι στον Γιώργο Χατζάρα και τον Πιερικό να πετύχουν τον στόχο τους».

Ο αμυντικός, Γιώργος Σύρος παραδέχτηκε τα διαιτητικά λάθη και σημείωσε: «Ευχαριστούμε τον Πιερικό για την άψογη φιλοξενία. Έκανε το αυτονόητο, αφού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτή η φιλοξενία αρμόζει. Κατεβήκαμε να διασφαλίσουμε το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε γκολ στις αντεπιθέσεις.

Θέλαμε ένα βαθμό για να σωθούμε. Ίσως να μην υπήρχε κόρνερ στο γκολ, όπως και σε μένα έγινε επιθετικό φάουλ και ο Πιερικός μείωσε. Είναι λυπηρό ότι φάνηκε στο τέλος του πρωταθλήματος ότι διαθέτουμε καλή ομάδα, ενώ θα έπρεπε από την αρχή να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Θέλω να ευχηθώ στον Πιερικό καλή επιτυχία, να παραμείνει στην εξάδα και στη διαδικασία των πλέι οφ να παλέψει για την άνοδο».



Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στενό «τσεκάρισμα» σε Μπρούνο από Τραμπζονσπόρ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στενό «τσεκάρισμα» σε Μπρούνο από Τραμπζονσπόρ
Onsports poll: Ποιοι θα βρεθούν στα ημιτελικά;
Onsports poll: Ποιοι θα βρεθούν στα ημιτελικά;
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μπενίτεθ: «Να έχουμε σωστή νοοτροπία και να κερδίσουμε»
Μπενίτεθ: «Να έχουμε σωστή νοοτροπία και να κερδίσουμε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved