Παπαδημητρίου: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Παπαδημητρίου: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Πέντε τελικούς έχει ακόμα μπροστά του ο Φωκικός, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Άμφισσας μίλησε για τη λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Μίχο, για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί το ΑΦΜ της ομάδας σε άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά δήλωσε ο κ.Παπαδημητρίου:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Δυστυχώς εμείς βρεθήκαμε σε κακή μέρα, ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση και δίκαια χάσαμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμη, πέντε τελικούς. Θέλω να πω ότι ο Φωκικός ήταν πολύ άτυχος φέτος στις συγκυρίες. Αν δεν ήταν έτσι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα είχαμε πέντε βαθμούς ακόμη, αυτού που κέρδισαν όλες οι ομάδες εξωαγωνιστικά, αν δεν παίζαμε με Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα εκτός έδρας στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ολες οι ομάδες έχουν κερδίσει εννέα και δώδεκα βαθμούς σε αυτά τα ματς».

Για τον Πέτρο Μίχο: «Ο Πέτρος Μίχος πριν από λίγο στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, αλλά και στη μεταξύ μας κουβέντα που κάναμε μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Αποφασίσαμε φιλικά, από κοινού, να λύσουμε τη συνεργασία μας. Εχω στο μυαλό μου κάποιες σκέψεις για την επόμενη μέρα. Θέλω, όμως, σήμερα να ηρεμήσουμε και αύριο με καθαρό μυαλό θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι προσέφερε στον Φωκικό. Δεν ήταν ο βασικός υπεύθυνος για τις τελευταίες ήττες. Δυστυχώς από συγκυρίες χάσαμε κάποια παιχνίδια, δεν λέω για το σημερινό που χάσαμε δίκαια. Το γρηγορότερο θα ανακοινώσω τον νέο προπονητή».

Υπάρχει κάποια πρόταση για συνεργασία με άλλη ομάδα και παραχώρηση του ΑΦΜ του Φωκικού για λογαριασμό της Χαλκίδας;

«Δεν υπάρχει φημολογία, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το λέω υπεύθυνα. Δεν είναι σωστό να καθόμαστε και να συζητάμε. Ο Φωκικός θα βρει τον δρόμο μόνος του, θα μείνουμε στην κατηγορία και από την Αμφισσα θα δώσουμε τον αγώνα μας. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν ποτέ».

Υπάρχει περίπτωση να δοθεί το ΑΦΜ της ΠΑΕ;

«Ο Φωκικός δεν φεύγει από την Αμφισσα. Είμαστε τοπικιστές και θα συνεχίσουμε εκεί. Δεν θέλουμε καμία συνεργασία. Θα μείνουμε στην ομάδα μας είτε σωθούμε, είτε πέσουμε στην μικρότερη κατηγορία».



Elite League: Ξανά στην Α1 μετά από 24 χρόνια ο Μίλωνας!
Elite League: Ξανά στην Α1 μετά από 24 χρόνια ο Μίλωνας!
Basket League: Εύκολα το 1-0 ο Προμηθέας επί του Άρη
Basket League: Εύκολα το 1-0 ο Προμηθέας επί του Άρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Κανονικά στη Θεσσαλονίκη Ναν και Μπαλτσερόφσκι
Παναθηναϊκός AKTOR: Κανονικά στη Θεσσαλονίκη Ναν και Μπαλτσερόφσκι
Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved