Γρηγορίου: «Ένεση ψυχολογίας»

Γρηγορίου: «Ένεση ψυχολογίας»

Νίκη… ψυχολογίας χαρακτήρισε το 3-0 σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου.

Στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το τρίποντο των «λιονταριών», ο Γρηγορίου δήλωσε: «Κάναμε το αυτονόητο. Θέλαμε τη νίκη για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες εισόδου στα play off. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή αλλά και κακές επιλογές στις τελικές μας προσπάθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερες επιλογές, προηγηθήκαμε και όλα στη συνέχεια έγιναν πιο εύκολα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου και μετά το 1-0 απελευθερωθήκαμε.

Αυτή η νίκη θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς με τον Φωκικό το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υπομονή του».

Για τις επιστροφές των Κόντου, Περπερίδη σχολίασε: «Είναι ένα ευχάριστο γεγονός για μας. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα μέχρι το τέλος». Τέλος, για τις αποδοκιμασίες στο ημίχρονο είπε: «Ο κόσμος έχει δίκιο όταν κάτι δεν πάει καλά… Δε μου έχει συμβεί σχεδόν ποτέ, αλλά αυτά έχει η δουλειά του προπονητή, τα ξέρω».



Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved