«Μπολιάσαμε με πείσμα και πάθος για τη νίκη»

«Μπολιάσαμε με πείσμα και πάθος για τη νίκη»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας βάλει κατά αξιωματούχου της Προοδευτικής, ο οποίος σύμφωνα με τον ΑΟ Γλυφάδας παραμονές του μεταξύ τους αγώνα έκανε δηλώσεις με ειρωνικά σχόλια, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων, με δόση ειρωνείας ευχαριστεί «δημόσια τον αγαπητό μας συνάδελφο για την προστασία της ομάδας μας από τους «γνωστούς αγνώστους» - που πιθανώς να μην έχουν καμία σχέση με τους αγνούς και περήφανους οπαδούς του σωματείου του για τα αναμνηστικά ράμματα στο κεφάλι που αποκόμισε ο προπονητής μας κύριος Μουράτ Σεροπιάν».

Επίσης, «βγάζει το καπέλο» στον ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Γιάννη Γρίβα, ο οποίος ζήτησε συγνώμη, στον Γιάννη Χώνο, τον οποίο τραυμάτισε κατά λάθος σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Γλυφάδας:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι πάγια θέση της διοίκησης μας είναι οι χαμηλοί τόνοι και η αποφυγή βαρύγδουπων δηλώσεων και δημιουργία εντυπώσεων για αντιπάλους μας, ιδιαίτερα όταν αφορούν ΤΑΠ - ΠΑΕ και συλλόγους με τεράστια ιστορία.

Δυστυχώς το περασμένο Σάββατο διαβάσαμε δηλώσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που περιείχαν ειρωνικότατα σχόλια εναντίον μας από μεγαλοαξιωματούχο του ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ χωρίς εμείς ποτέ να ασχοληθούμε με το ιστορικό αυτό σωματείο.

Θα θέλαμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε, γιατί οι δηλώσεις του αυτές μας βοήθησαν τα μάλλα μπολιάζοντας μας με πείσμα και πάθος για την νίκη της ομάδος μας που τελικά πετύχαμε μέσα στο άντρο του Πρόεδρου του ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, σωματείο για το οποίο τρέφουμε τεράστιο σεβασμό.

Ο αγαπητός αξιωματούχος του ιστορικού σωματείου προφανώς με τις δημοσιοποιημένες δηλώσεις του, αν τελικά τις εννοεί, θα πρέπει να απαγορεύσει στο τεχνικό του επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του να πιστεύουν ότι «πάνε για νίκη σε εκτός έδρας αγώνα» εκτός αν θεωρεί ότι οι εκτός έδρας αγώνες όπως πανάξια ευτύχισαν να κερδίσουν οι ποδοσφαιριστές του μέσα σε γήπεδα ανάλογης ιστορίας με αυτό της Προοδευτικής ήταν λάθος τους ή δεν είχαν το δικαίωμα αυτό.

Η ιστορία του δικού μας συλλόγου μπορεί να μην είναι ισάξια της Προοδευτικής αλλά γνωρίζουμε να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε μέσα από την διαδικασία του ευ αγωνίζεσθαι και τις ήττες και τις νίκες εντός και εκτός έδρας χωρίς ποτέ να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν αντίπαλο μας, ούτε με δηλώσεις ούτε με ενέργειες γεγονός που μαρτυρούν οι εκθέσεις των παρατηρητών στα φύλλα αγώνων σε όλους μας τους αγώνες.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον αγαπητό μας συνάδελφο για την προστασία της ομάδας μας από τους «γνωστούς αγνώστους» - που πιθανώς να μην έχουν καμία σχέση με τους αγνούς και περήφανους οπαδούς του σωματείου του για τα αναμνηστικά ράμματα στο κεφάλι που αποκόμισε ο προπονητής μας κύριος Μουράτ Σεροπιάν, ενώ από καρδίας δίνουμε δημόσια συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής κύριο Γρίβα για την ανθρώπινη, συναδελφική και επαγγελματική του κίνηση να έρθει μετά την λήξη του αγώνα, παρά το εις βάρος του αποτέλεσμα, και να ζητήσει συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή μας κύριο Γ. Χώνο για το τραύμα που του προξένησε άθελα του πάνω σε διεκδίκηση της μπάλας, ενέργεια που τιμά τόσο αυτόν όσο και την ιστορία της Προοδευτικής.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ».



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved