Πετράκης: «Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια»

Πετράκης: «Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια»

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε για τον ΑΟΧ την ισοπαλία και κατά συνέπεια το βαθμό που απέσπασε από τον Ρούβα στη Γέργερη ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των «μπλε» υποστήριξε ότι ο ΑΟΧ θα μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι στη φάση με τον Νούνο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ρούβα για την καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά και για την άψογη φιλοξενία:

«Απέναντι σε αυτή την ομάδα και σε ένα γήπεδο που δεν βολεύει την ομάδα μας να παίξει το παιχνίδι που μπορεί, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με την ετοιμότητα που έπρεπε και ο Ρούβας έκανε κάποιες ευκαιρίες, ειδικά μέσα από περιφερειακά σουτ, που ξέραμε ότι είναι το δυνατό του στοιχείο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε την εικόνα μας και φτιάξαμε την ετοιμότητα της ομάδας και στην ουσία στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από κάποιες στημένες φάσεις.

Ίσως είχαμε την ευκαιρία με τον Νούνο να κλέψουμε το παιχνίδι. Σε αυτές τις συνθήκες είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Ρούβα για την προσπάθειά του τη φετινή χρονιά και να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία. Όλοι θέλουμε να πηγαίνει μπροστά το κρητικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ο Ρούβας το αξίζει»



ΠΑΟΚ, Ρουμανία: Γεωργιάδης: «Καμιά νευρολογική ζημιά ο τραυματίας»
ΠΑΟΚ, Ρουμανία: Γεωργιάδης: «Καμιά νευρολογική ζημιά ο τραυματίας»
Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Αντρέ Λουίζ ο Ολυμπιακός
Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Αντρέ Λουίζ ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός: Χωρίς Ναν και στη Γαλλία
Παναθηναϊκός: Χωρίς Ναν και στη Γαλλία
Ρογκαβόπουλος: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»
Ρογκαβόπουλος: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved