Κορδουνούρης: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Κορδουνούρης: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Αντίπαλος με την πρώην του ομάδα, τον ΑΟΧ, θα βρεθεί ο παίκτης του Ρούβα, Παναγιώτης Κορδονούρης, την Κυριακή (29/04) στη Γέργερη, σε ένα ματς που σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει φαβορί.

Ο έμπειρος αμυντικός του Ρούβα, ο οποίος στο πρώτο εξάμηνο αγωνιζόταν στον ΑΟΧ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athlitiko.gr αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (29/04) κρητικό ντέρμπι και για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους Χανιώτες, ενώ σχολίασε την πολύ καλή πορεία της ομάδας του, κυρίως από τον Γενάρη και έπειτα:

Για το ματς με τον ΑΟΧ: «Είναι ένα ματς που το θέλουν και οι δύο ομάδες, ο καθένας για τους λόγους του και για το στόχο που κυνηγάει. Θέλουμε με ενδεχόμενη νίκη μας, να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα παραμονής. Και ο ΑΟΧ φυσικά, το ίδιο θα κάνει τη δική του προσπάθεια και θα επιδιώξει τη νίκη για τους δικούς του στόχους. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Θα γίνει καλό παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος και θέλω να είμαστε εμείς».

Για το αν είναι φαβορί ο Ρούβας: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι καλές ομάδες και οι δύο. Η κάθε μια θέλει το ματς για τους δικούς της λόγους. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα ασχολούμαστε μόνο με τον ΑΟΧ. Όλο μας το βάρος είναι στον ΑΟΧ. Δεν έχουμε επαναπαυτεί επειδή έχουμε κερδίσει κάποια παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για το αν ο Ρούβας "γλυκοκοιτάζει" την τριάδα της Φούτμπολ Λιγκ 2: «Σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν ιδιαιτερότητες και με ένα-δύο αρνητικά αποτέλεσμα πας για σωτηρία, ενώ με ένα-δύο θετικά, πας για την άνοδο. Τρανταχτό παράδειγμα ο Ηλυσιακός, που από τελευταίος βρέθηκε στην 6άδα με τρεις νίκες. Βαθμολογικά έρχεται από μόνος του ο στόχος των μπαράζ ή του υποβιβασμού. Ο Ρούβας κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τη βελτίωση στην απόδοση του Ρούβα: «Ενισχύθηκε η ομάδα το Γενάρη. Έκανε μεταγραφές με εμπειρία. Συνέβαλε και η αλλαγή προπονητή. Εμείς οι νεοαποκτηθέντες και έμπειροι παίκτες βγάλαμε το καλό πρόσωπο μας για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε και θέλουμε να ανταμειβόμαστε για την προσπάθειά μας».

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του τον ΑΟΧ: «Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Θα κοιτάξω να βοηθήσω το Ρούβα για τη νίκη. Στα Χανιά ήταν μια καλή εμπειρία για μένα. Εύχομαι το καλύτερο για τον ΑΟΧ που έχει μεγάλη δυναμική. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό σε μένα και στα Χανιά. Συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αντιμετωπίζεις προηγούμενες ομάδες».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved