Παντελίδης: «Η ανηφόρα πιο δύσκολη από την κατηφόρα»

Παντελίδης: «Η ανηφόρα πιο δύσκολη από την κατηφόρα»

Ντόπες του Σάββα Παντελίδη στους παίκτες του Πανθρακικού και παρατηρήσεις στον Μίνγκα.

Στον ρυθμό του ντέρμπι με τη Βέροια κινείται ο Πανθρακικός. Οι Ακρίτες θέλουν το τρίποντο για να βρεθούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να κάνουν άλμα απευθείας ανόδου, με τον τεχνικό Σάββα Παντελίδη να ζητά από τους παίκτες του να κάνουν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (27/04) ο Παντελίδης δεν παρέλειψε να κάνει παρατηρήσεις στον Χρήστο Μίνγκα για την αποβολή του στον αγώνα με τον Βύζαντα και ζήτησε σοβαρότητα στις αγωνιστικές που απομένουν. «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε», είπε στους παίκτες του και συνέχισε: «Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Χρειάζεται πάθος, δύναμη και ενέργεια για να κάνουμε το βήμα απευθείας ανόδου. Εξάλλου, η ανηφόρα είναι πολύ πιο δύσκολη από την κατηφόρα και διαφορά των επτά πόντων από την 3η θέση πολύ εύκολα χάνεται…».

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σταύρου Βαγγελόπουλου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος, Χρήστος Μίνγκας.

«Πρέπει να επιβληθούμε»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» σχετικά με το ντέρμπι κορυφής.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχοντας περάσει 28 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα φαίνεται ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις πώς θα πάει το παιχνίδι, αν θα έχει ρυθμό ή θα έχει νεύρα. Είναι μεγάλης σημασίας ο αγώνας και πολλά θα παίξουν ρόλο».

Για το αν για τον Πανθρακικό η νίκη θα σημαίνει και άνοδος τόνισε:

«Περισσότερο συμβαίνει για τη Βέροια, διότι αν κερδίσει θα κρατήσει τη διαφορά των εννιά βαθμών. Για εμάς θα είναι διαφορετικά γιατί είμαστε στους επτά από την 3η θέση. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα στο γήπεδό μας. Δεν αρχίζει και δεν τελειώνει τίποτα με αυτό το ματς».

Για το ματς του πρώτου γύρου:

«Το παιχνίδι που χάσαμε στη Βέροια μας έκανε κακό για τη συμπεριφορά μας στα εκτός έδρας ματς, γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά χάσαμε. Αυτό μας μείωσε την αυτοπεποίθηση και είναι μια ευκαιρία για να πάρουμε την αυτοπεποίθηση. Εμείς το βλέπουμε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα, δε θέλουμε εκδίκηση, απλά μας άφησε κάποια πράγματα το πρώτο ματς».

Όσο για το πολύ θα κριθεί ο αγώνας:

«Στο ποιος θα είναι πιο ήρεμος και ποιος θα ξεφύγει από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Πρέπει να επιβληθούμε εμείς, να νιώσουμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί, ήδη υπάρχει ξεσηκωμός, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στην πόλη, το καταλαβαίνεις».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved