Μανδραφλής: «Μας… τιμώρησε η μπάλα»

Μανδραφλής: «Μας… τιμώρησε η μπάλα»

Για το πέναλτι που -όπως υποστηρίζουν στην Προοδευτική- έγινε στον Μανώλη Λύγκο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Τάκης Μανδραφλής, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι η μπάλα «τιμώρησε» την ομάδα του λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», ο οποίος έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό στον πάγκο τους, μοίρασε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, ενώ ευχήθηκε να παραμείνει η Προοδευτική στην κατηγορία και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πάρει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Μανδραφλής, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα apollon1891:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα απ’ όσα είπε ο φίλος Γιάννης Γεωργαράς. Δεν θα μιλήσω για το γκολ αν πέρασε ή όχι τη γραμμή, αλλά για μια φάση που την είδα με τα μάτια μου. Μιλάω για το τράβηγμα στον Λύγκο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν πέναλτι. Όταν όμως χάνεις ευκαιρίες και έχεις απέναντί σου μια ομάδα με ποιότητα, εμπειρία και ταλαντούχους νεαρούς, νομίζω πως στο τέλος η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Φάγαμε ένα γκολ στο τέλος από αυτά που δεν μπαίνουν, όταν μπερδεύτηκαν οι δύο πιο έμπειροι παίκτες μας.

Οι αντίπαλοι ήταν και πιο τυχεροί από εμάς. Τώρα έχουμε μια παύση δεκαπέντε ημερών, που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει.  Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα μέχρι τη Μαγούλα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία ομάδα. Όλοι θα παίξουν για την κατηγορία και θα έρχονται και ανάποδα αποτελέσματα απ’ ό,τι θα τα περιμένουμε… Καλό Πάσχα σε όλους. Ελπίζω να παραμείνει η Προοδευτική και ο Απόλλων να πάρει το πρωτάθλημα».



Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Ένας φιλικός αγώνας ορισμός της γιορτής
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Ένας φιλικός αγώνας ορισμός της γιορτής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved