Εξώδικα σε 17 παίκτες της Νίκης Βόλου!

Εξώδικα σε 17 παίκτες της Νίκης Βόλου!

Για τις ενέργειές τους και τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν, τα εξώδικα που έχουν έρθει σε 17 παίκτες που διαμένουν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και πολλά άλλα μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι οποίοι διευκρίνισαν, εν τούτοις, ότι την Κυριακή (18/03) θα «ματώσουν» τη φανέλα τους κόντρα στον Βατανιακό.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews, όλοι οι παίκτες της Νίκης Βόλου έδωσαν το «παρών» στο στούντιο του Blue Star FM, εκτός του Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος απουσίαζε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ωστόσο, συμφωνεί με τις ενέργειες των «κυανόλευκων». Απών ήταν και ο Παντελής Ριζογιάννης, που διαφωνεί με τις κινήσεις των συμπαικτών του και δεν υπέγραψε την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι Μιχάλης Ψωμιάδης και Ανδρέας Μκρτσιάν εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές και μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό, με τον πρώτο να αναφέρεται αρχικά στο θέμα του Ριζογιάννη: «Ο κ. Ριζογιάννης έθεσε τον εαυτό του εκτός συνόλου και των ενεργειών που κάνουμε. Επικοινώνησε μαζί μου και μου το είπε».

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα magnesianews, ο Ψωμιάδης όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες εξασφάλισαν άδεια από την ΠΑΕ για να μιλήσουν στο ραδιόφωνο, απάντησε πως δεν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και δεν έχουν υπογράψει κάτι τέτοιο. Επίσης, ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι στην πλειονότητά τους οι ποδοσφαιριστές της Νίκης έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες, ενώ σε ορισμένους οφείλονται και περισσότερα χρήματα.

Για τον ίδιο ανέφερε ότι έχει να πληρωθεί από το καλοκαίρι, όταν είχε πάρει την προκαταβολή. Σχετικά με τη δήλωση του Γιώργου Δαλούκα ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί από το δεκαήμερο 20-30 Ιανουαρίου, ο Μιχάλης Ψωμιάδης τόνισε ότι τα χρήματα που πήραν τον Ιανουάριο αφορούσαν την αρχή της χρονιάς.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι οι παίκτες θα βρεθούν αύριο (15/03) στο «Παντελής Μαγουλάς» και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ότι ο κ. Χαραλαμπίδης έχει αποφασίσει αύριο (15/03) να προπονήσει την ομάδα, απάντησε: «Είναι τελείως ξεχωριστό τι θέλει ο κ. Χαραλαμπίδης. Δεν μπορεί να κάνει προπόνηση χωρίς εμάς».

Ο Ψωμιάδης υπογράμμισε ότι την Κυριακή (18/03) κόντρα στον Βατανιακό οι παίκτες θα αγωνισθούν κανονικά και θα “ματώσουν” τη φανέλα: «Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο, και δεσμευόμαστε όλοι ότι την Κυριακή εμείς θα ματώσουμε. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό. Τα συμφέροντα τα δικά μας περνάνε μέσα από την ομάδα. Γι’ αυτό θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή και όχι γιατί είμαστε Νικάρες. Εμείς δε λαϊκίζουμε».

Από την άλλη, έκανε ειδική μνεία στον Βαγγέλη Στουρνάρα, λέγοντας ότι έχει απορρίψει σημαντικές προτάσεις και είναι άρρωστος με τη Νίκη και κατέληξε τονίζοντας ότι το πρόβλημα των παικτών δεν είναι ο Γιώργος Δαλούκας: «Δεν ήρθαμε να γίνουμε πλούσιοι στη Νίκη».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μκρτσιάν είπε: «Έχουμε τρεις και παραπάνω Κυριακές που παίζουμε για την ψυχή της μάνας μας. Θέλουμε πιο πολύ απ’ τους φιλάθλους να βγούμε κατηγορία. Επειδή τα παιδιά είναι πολύ καλοί επαγγελματίες γυμνάστηκαν μόνοι τους και χθες και προχθές. Δε μας αφήνουν οι καταστάσεις να χαρούμε τη νίκη που πήραμε την Κυριακή».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν και καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews, οι ποδοσφαιριστές γνωστοποίησαν ότι έχουν έρθει 17 προσωπικά εξώδικα σε παίκτες που διαμένουν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ότι τις τρεις τελευταίες μέρες δεν έχει πάει φαγητό στους ξενώνες, όπως γινόταν όλο το προηγούμενο διάστημα.



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved