Γουμάγιας: «Θα γυρίσει κι ο τροχός…»

Γουμάγιας: «Θα γυρίσει κι ο τροχός…»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του Πανσερραϊκού ο τερματοφύλακας, Γιώργος Γουμάγιας.

Στον παράγοντα ατυχία στάθηκε ο Γιώργος Γουμάγιας σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Βέροια. Αρχικά σημείωσε: «Αν το δει κανείς από μία πλευρά το αποτέλεσμα είναι θετικό μέσα σε μια δύσκολη έδρα αλλά από την άλλη ήταν και άτυχο. Πιστεύω πως μπορούσαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε τη νίκη. Μετά την αποβολή του Κανακούδη οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα, πράγμα που δεν έπρεπε να γίνει. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Χαλαρώσαμε ενώ δεν είχαμε καμία εντολή να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αντίθετα ο προπονητής μας φώναζε να βγούμε μπροστά».

Για την πίεση που υπάρχει: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Στον Πανσερραϊκό είμαστε. Είναι αναλόγως πως το χειρίζεται ο καθένας».

Για την παραμονή του στον πάγκο σε κάποια παιχνίδια: «Πρέπει να παίζει όποιος είναι καλύτερα. Όλοι κάποια στιγμή θα κάτσουν στον πάγκο. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο για να παίζει. Με πείραξε που έμεινα στον πάγκο αλλά με την καλή έννοια. Όχι να μαλώσω με κάποιον αλλά να δω τι λάθη έκανα και να προσπαθήσω περισσότερο. Επαγγελματίες είμαστε».

Για την προσπάθεια ανόδου: «Συνεχίζω να λέω ότι τίποτα δε τελείωσε ακόμα και για την απευθείας άνοδο. Υπάρχουν ακόμη 17 παιχνίδια. Είναι πολλά. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Το ότι δε χάνουμε είναι θετικό. Μπορεί να έχουμε πολλές ισοπαλίες αλλά τουλάχιστον δε χάνουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί, να πάρουμε νίκες και να ανέβουμε και ψυχολογικά και στη βαθμολογία. Έχουμε και ατυχία. Δε γίνεται να μας πάει συνέχεια έτσι. Πιστεύω ότι όταν θα γυρίσουν και οι τραυματίες την επόμενη εβδομάδα όλα θα είναι καλύτερα».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Τώρα σκεφτόμαστε τον Πιερικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Μόνο νίκη. Έπαιξα 1,5 χρόνο εκεί αλλά την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Μετά θα σκεφτούμε τη Λάρισα όπου θα πάμε με ψυχή να πάρουμε αποτέλεσμα και μετά βλέπουμε».

Για τον Πλατανιά και τη Βέροια: «Η Βέροια είναι καλή ομάδα, αλλά όχι καλύτερη από μας. Το αποδείξαμε. Όσον αφορά στον Πλατανιά είχε τύχη σε αρκετά παιχνίδια και πιστεύω ότι η ομάδα δε δικαιολογεί την 1η θέση. Εμείς ήμασταν καλύτεροι εκεί και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Καλύτεροι αλλά άτυχοι».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε την στήριξη, αλλά κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι πολυτέλεια πλέον το γήπεδο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας, όσοι και αν είναι. Εμείς θα παίζουμε για αυτούς και θα προσπαθούμε να τους δώσουμε ένα χαμόγελο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά που ήρθαν στη Βέροια με το περίσσεμα τους. Θέλω να πω όμως ότι δε μου αρέσει όταν ακούω να λένε ότι αυτοί είναι πληρωμένοι και οι άλλοι όχι και κερδίζουν. Είναι το φυσιολογικό να πληρώνεσαι και σε αυτό είναι κύριος ο Πέτρος Θεοδωρίδης».



Το «Σαν Σίρο» αγοράστηκε από Μίλαν και Ίντερ έναντι σχεδόν 200 εκατ. ευρώ
Το «Σαν Σίρο» αγοράστηκε από Μίλαν και Ίντερ έναντι σχεδόν 200 εκατ. ευρώ
Η υπενθύμιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «This is Panathinaikos»!
Η υπενθύμιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «This is Panathinaikos»!
Champions League: Ματσάρα και 3-3 με αυτογκόλ Τζόλη στο Μπριζ – Μπαρτσελόνα
Champions League: Ματσάρα και 3-3 με αυτογκόλ Τζόλη στο Μπριζ – Μπαρτσελόνα
Σλούκας: «Ντράπηκα για την εικόνα μας – Ο ΠΑΟ θα επιστρέψει το υπόσχομαι»
Σλούκας: «Ντράπηκα για την εικόνα μας – Ο ΠΑΟ θα επιστρέψει το υπόσχομαι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved