Δύο απόντες στην Καλλονή

Δύο απόντες στην Καλλονή

Εκτός πλάνων του Λουτσιάνο ντε Σόουζα οι Τραορέ, Μανούσος.

Σε ρυθμό Παναχαϊκής κινείται η ομάδα της Καλλονής και ο τεχνικός, Λουτσιάνο ντε Σόουζα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Μαμαρί Τραορέ και τον Γιώργο Μανούσο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος ακολούθησε θεραπεία και ο δεύτερος ήταν απών από το πρόγραμμα της Τετάρτης (22/02).

Αντίθετα, οι Χατζόπουλος, Μαρσέλο θα επιστρέψουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον χειρουργό, Σπύρο Πλέσσα με ανακοίνωσή της: «Η οικογένεια της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ο πρόεδρος προσωπικά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα τον γιατρό Χειρούργο-Ορθοπεδικό, Σπυριδώνα Πλέσσα.

Ο κατοικοεδρεύων στην Αθήνα ιατρός είναι δίπλα στους παίκτες της ομάδας μας όποτε αυτοί χρειάστηκε να βρεθούν στην πρωτεύουσα για εξετάσεις ή για χειρουργικές επεμβάσεις. Το ήθος που τον διέπει και η υψηλή κατάρτισή του σε θέματα αθλητιατρικής τον κατατάσσουν σε έναν από τους βασικούς συνεργάτες της ομάδας μας.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που ανέλαβε να φέρει εις πέρας στις περιπτώσεις των: Ταραχούλσκι, Μήτση, Τραορέ, στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία».



Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κουζέλογλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κουζέλογλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR
Παντρεύονται Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
Παντρεύονται Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
«Η Καραμπάγκ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιάνκοβιτς»
«Η Καραμπάγκ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για Γιάνκοβιτς»
Τσέλσι: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρέσκα
Τσέλσι: Παρελθόν και επίσημα ο Μαρέσκα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved