Παπαδόπουλος: «Έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα»

Παπαδόπουλος: «Έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Football League.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ενημέρωση 92,2 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στο ΔΣ της Ένωσης και στο μέλλον της κατηγορίας.

Για το ΔΣ της Πέμπτης (09/02) ανέφερε: «Στο Δ. Σ. υπήρξε και ένταση και αντεγκλήσεις με τη φωνή όμως του Πιερικού να είναι ψύχραιμη και τη στάση του να αποτελεί σημείο αναφοράς. Αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αναστολή των πρωταθλημάτων μέχρι ότου να δοθούν λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα.
Το κύριο πρόβλημα είναι αυτό της χρηματοδότησης, με τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ να αιμορραγούν μιας και εδώ και 7-8 μήνες δεν έχουν λάβει σχεδόν καθόλου χρήματα, κι αυτό είναι ακόμη πιο δυσβάσταχτο μιας και συνέβη απροσδόκητα, ενώ ο προγραμματισμός είχε γίνε διαφορετικά

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως αυτό της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, με τη Super League να έχει κάποιες υποχρεώσεις έναντι της Football League, μεταξύ αυτών και υποχρεώσεις για την ασφάλιση, στις οποίες δεν έχει όμως ανταποκριθεί.

Παράλληλα έγινε και μια συζήτηση όσον αφορά στην αναγκαία προσαρμογή του μισθολογικού καθεστώτος των ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Όταν με το μνημόνιο μειώνονται μισθοί κα συντάξεις σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, δε γίνεται να μην αγγίζονται οι μισθοί των ποδοσφαιριστών. Αυτό βέβαια προϋποθέτει συζήτηση με την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ».

Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για την αντικατάσταση του άρθρου 17 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, ενώ συνέχισε: «Εκτιμώ πάντως ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ήδη αναμένεται ραντεβού των εκπροσώπων της Ένωσης με τον ΠΣΑΠ και εκτιμώ ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, η Μεγάλη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η επόμενη εβδομάδα όπου εκτιμώ ότι μπορεί να έχουμε λύση στο θέμα της χρηματοδότησης του ΟΠΑΠ. Πιστεύω ότι το αργότερο την επόμενη Κυριακή θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα».

Για τα αγωνιστικά ζητήματα είπε: «Κάναμε στοχευμένες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και πήραμε έναν έμπειρο προπονητή, έναν "καθηγητή" για τα νέα παιδιά που υπερέχει σε θέματα τεχνικοτακτικής. Αποκτήσαμε έναν πολύ έμπειρο αμυντικό, τον Πουλόπουλο, έναν αμυντικό μέσο, τον Μπακάλη, που εγώ λέω χαρακτηριστικά ότι μαρκάρει ακόμα και τη μάνα του, δυο ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, τον Ρούσεφ και τον Μοκακέ που θα μας βοηθήσουν στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι αλλά και ένα παιδί του τόπου μας, τον Στέφανο Σκέντο από τον Βατανιακό που κι αυτός θα βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια. Οι καταβολές του Πιερικού επιβάλλουν πάνω από όλα το καλό και θελκτικό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο στόχος μας, το όμορφο θέαμα για τον φίλαθλο κόσμο, σε συνδυασμό βέβαια με τα θετικά αποτελέσματα».

Τέλος, επιβεβαίωσε την απόρριψη πρότασης από το Κατάρ για τον Μοκακέ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved