Σωτηρίου: «Είμαστε σε οριακό σημείο»

Σωτηρίου: «Είμαστε σε οριακό σημείο»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Δημήτρης Σωτηρίου παρουσιάστηκε βέβαιος για την ανάκαμψη.

Εκ μέρους των παικτών, στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς της Καλλιθέας μίλησε ο Δημήτρης Σωτηρίου: «Άλλη μια ήττα, η 4η συνεχόμενη. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Φτάσαμε σε οριακό σημείο. Φτάσαμε στο μηδέν. Για ακόμη ένα ματς δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές μας δυνατότητες. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δίκαια κέρδισε η Καλλιθέα. Ξεκινήσαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις 11 Ιουλίου, πριν από λίγες εβδομάδες κάποια παιδιά έφυγαν, κάποια άλλα ήρθαν.

Εμείς φτάσαμε την ομάδα εδώ, εμείς θα την φέρουμε εκεί που πρέπει. Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όταν φτάνεις στο μηδέν, πρέπει να βρεις τη δύναμη για να ανέβεις. Την Τετάρτη πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή, αν γίνουν οι αγώνες. Συγγνώμη από τον κόσμο που τον απογοητεύσαμε ακόμη μια φορά. Επειδή είμαστε σε οριακό σημείο, πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, που δεν είναι αυτό το οποίο δείχνουμε στα τελευταία 4 ματς. Ο κόουτς θα μας βοηθήσει σε αυτό, είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Ποια είναι η εξήγηση γι’ αυτό το πρόσωπο;

«Το κυριότερο είναι η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι η ομάδα οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο πρέπει να ανέβει στη Super League. Κι όταν σε αυτή την προσπάθεια κάτι στραβώνει, τότε η ψυχολογία παίζει ρόλο. Χρειάζεται μια νίκη για να αντιστραφεί το κλίμα».



The Voice – Τα «γαλλικά» του Μαζωνάκη κατά του Μάστορα: «Πότε γύρισες ρε μαλ…;»
The Voice – Τα «γαλλικά» του Μαζωνάκη κατά του Μάστορα: «Πότε γύρισες ρε μαλ…;»
Σλοτ: «Δώστε χρόνο στον Βιρτς για να προσαρμοστεί»
Σλοτ: «Δώστε χρόνο στον Βιρτς για να προσαρμοστεί»
Σοκ για Ρούνε: Σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο και μένει εκτός για μήνες
Σοκ για Ρούνε: Σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο και μένει εκτός για μήνες
Κόντης: «Προετοιμαστήκαμε καλά, έχουμε και το μομέντουμ»
Κόντης: «Προετοιμαστήκαμε καλά, έχουμε και το μομέντουμ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της