Δύσκολα τα πράγματα για τη Νίκη Βόλου

Δύσκολα τα πράγματα για τη Νίκη Βόλου

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο έβγαλε… Χριστουγεννιάτικους μπελάδες στη Νίκη Βόλου.

{textlink02}

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε για τη Νίκη Βόλου και τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ κατά της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 224/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από   21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος συνολικού ποσού των 8.956,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 390/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΝΑΣΤΟΥ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 12.187,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 553/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 12.487,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

5. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΡΑΛΕΣ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 10.956,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 200,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 456/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και  ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 11.156,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΡΙΝΗ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 10.880,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 447/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 11.180,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΡΙΝΗ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 15.798,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 549/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και  ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 16.098,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών».



Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved