Αφαίρεση βαθμών σε πέντε ΠΑΕ!

Αφαίρεση βαθμών σε πέντε ΠΑΕ!

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απειλεί με αφαίρεση βαθμών τους Εθνικό Αστέρα, Αγροτικό Αστέρα, Διαγόρα, ΑΕΛ και Καλλιθέα.

{textlink02}

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αποφάσισε την άμεση εξόφληση πρώην ποδοσφαιριστών και εφόσον κάτι τέτοιο δεν γίνει, θα χάνουν τα ματς στα χαρτιά και θα τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί! Το χρέος της ΑΕΛ αφορά στον Φαμπιάν Κανόμπιο, του Διαγόρα στον Γιώργο Κουκούτση, του Αγροτικού Αστέρα στον Γιάννη Ναλμπάντη, της Καλλιθέας του Γιώργου Τσίτσι και του Εθνικό Αστέρα στους Δημήτρη Διαμάντη, Δημήτρη Κοτταρά, Βαγγέλη Τσιώλη.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή NESTOR FABIAN CANNOBIO. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964. Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 230.010,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 601/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε είκοσι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 230.310,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΤΤΑΡΑ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.  Υποχρεώνει την καθής – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 24.688,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 512/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθής – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 24.688,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

6. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.  Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν συνολικό ποσό των 78.157,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 44.500,00 ευρώ καθαρά και το ποσό των 33.657,00 ευρώ μικτά, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 592/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 78.157,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 44.500,00 ευρώ καθαρά και το ποσό των 33.657,00 ευρώ μικτά, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και της δικαστικής δαπάνης εκ ποσού 400,00 ευρώ, στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

8. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΙΩΑΝΝΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ.  Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν συνολικό ποσό των 76.613,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 28.894,00 ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 701/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 76.613,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 28.894,00 ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και της δικαστικής δαπάνης εκ ποσού 400,00 ευρώ, στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

10. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΙΩΛΗ.  Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.  Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν καθαρό ποσό των 49.725,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 669/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού καθαρού ποσού των 50.125,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

12. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΓΚΕΡΓΚΙ ΤΣΙΤΣΙ κατά της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 248/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 2.000,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 424/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ κατά της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 250/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 14.620,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 400,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 587/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved