Στούπας: «Χτίζουμε την ομάδα όλης της Εύβοιας»

Στούπας: «Χτίζουμε την ομάδα όλης της Εύβοιας»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μίλησε στο Onsports για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την άνοδο της ομάδας στη Football League αλλά και τη μεθοδικότητα με την οποία δουλεύουν στην ομάδα της Εύβοιας.

Από τα… αλώνια στα «σαλόνια» μέσα σε τρία χρόνια έχει καταφέρει να βρεθεί ο Ηρακλής Ψαχνών και χθες (01/10) η ομάδα της Εύβοιας έζησε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της με την επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο γήπεδό της για φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της εγκαινίασης του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα Ψαχνά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Στούπας, μίλησε στο Onsports για την εμπειρία του να φιλοξενείται στην πόλη της Εύβοιας το «τριφύλλι» αλλά και για τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών για το μέλλον. Όταν έχουν βρεθεί άλλωστε από την Α1 Εύβοιας στην Football League μέσα σε τρεις σεζόν, τίποτα δεν μπορεί να τους απαγορεύσει το να ονειρεύονται!

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι τον φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάζοντας παράλληλα τρεις ιστορικές στιγμές. Την άνοδο της ομάδας και επίσημα στην Β’ Εθνική, την έλευση του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά στα Ψαχνά και την, έστω ανεπίσημη, εγκαινίαση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου», είπε αρχικά ο Γιώργος Στούπας.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι πολλά για να τα… αντέξουμε και να τα συνειδητοποιήσουμε αλλά σιγά-σιγά θα τα φτιάξουμε όλα. Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό για την τιμή που μας έκανε να έρθει εδώ».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Στούπας αναφέρθηκε και στην μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας του, την άνοδο στην Football League, λέγοντας: «Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην Β’ Εθνική όπως ήμασταν και στην Γ’. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην θριαμβολογούμε, πρέπει όλη η ομάδα σιγά-σιγά με σταθερά βήματα και καλό κλίμα που ήδη υπάρχει, να προχωρήσουμε για να εδραιωθούμε στην κατηγορία αρχικά».

Όσο για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Σαφώς ο στόχος μας είναι η παραμονή. Για το τι σημαίνει η άνοδος για εμάς, είναι δύσκολο να δώσει απάντηση. Ήτα πολύ λίγοι αυτοί που πίστευαν πέρσι, πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, ότι μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία. Όταν όμως το πιστεύεις ο ίδιος και θέτεις στόχους, όταν έχεις μέθοδο και ομαδικό πνεύμα μπορείς να φτάσεις ψηλά».

Τέλος, για το αν υπάρχει… μυστικό για την εξαιρετική πορεία της ομάδας και αν θεωρεί ότι θα έχει τη στήριξη από τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του νομού, ο Γιώργος Στούπας στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα και φάνηκε αισιόδοξος για την δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει περήφανη όλη την Εύβοια.

«Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια οικογένεια. Από τα αποδυτήρια, και το τονίζω, ως τον τελευταίο φίλαθλο. Δεν είμαστε η ομάδα του ενός, δεν είμαστε η ομάδα με τα πολλά λεφτά, αλλά χτίζουμε ομαδικά και με μέθοδο. Μαγικές συνταγές ή θαύματα δεν υπάρχουν. Εμείς θέλουμε να καμαρώνει όλη η Εύβοια για την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.



Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved