Ανακοίνωσε Γραμματικόπουλο

Ανακοίνωσε Γραμματικόπουλο

Στον Παναιγιάλειο θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Τριταιϊκού, Γιώργος Γραμματικόπουλος.

Το απόγευμα της Δευτέρας υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Τριταιικού, Θόδωρο Πετρούτσο, που του έδωσε την ευκαιρία για να αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο.


Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:


«Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γραμματικόπουλου με μεταγραφή από τον Τριταιικό. Ο παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 25χρονος (20.10.85) επιθετικός είναι μία «μηχανή των γκολ» στις μικρές κατηγορίες. Τα τελευταία 3,5 χρόνια στη Δ’ Εθνική έχει σημαδέψει σωστά πετύχει 58 φορές. Τις 47 με το Ζαβλάνι τις υπόλοιπες το τελευταίο 5μηνο με τον Τριταιικό. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πατρών, αγωνίστηκε άλλη μία χρονιά στην Α’ κατηγορία με την Αστραπή και την περίοδο 2006-07 έπαιξε για πρώτη φορά στη Δ’ Εθνική με την Αχαϊκή στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Ζαβλάνι ανεβάζοντας τον ρυθμό επίτευξης τερμάτων με τη μέθοδο της αριθμητικής προόδου. Την περίοδο 07-08 είχε 10 τέρματα, την επόμενη 15 και πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής με 22 τέρματα. Στα πρώτα 15 παιχνίδια με τον Τριταιικό πρόλαβε να σκοράρει 11 φορές. Τον Ιούνιο του 2009 πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή, τον Αύγουστο του 2009 επέστρεψε στο Ζαβλάνι χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και πλέον του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία να καταγράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές».


Σε δηλώσεις του ο Γραμματικόπουλος τόνισε πως ήταν όνειρο ζωής να αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο:


«Μου φαίνεται απίστευτο. Ο Παναιγιάλειος είναι μία ομάδα που κάθε υγιώς σκεπτόμενος ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται και θα αποδείξω την αξία μου. Από το βράδυ της Κυριακής δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν περίμενα να γίνει η μεταγραφή καθώς δεν υπήρχε και χρόνος. Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Τριταιικού Θόδωρο Πετρούτσο που με παραχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ρισκάροντας την αγωνιστική ισορροπία της πρώην ομάδας μου και το Νίκο Ζαφειρόπουλο που έκανε τα πάντα για να έρθω στο Αίγιο. Ξέρω πως αν δεν ήταν αυτοί οι δύο δεν θα γινόταν η μεταγραφή. Φυσικά και τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα που έδωσε την συγκατάθεσή του να φορέσω τη φανέλα του Παναιγιαλείου». Άλλο να παίζεις αντίπαλος και άλλο να είσαι μέλος μιας ομάδας με τόσο παθιασμένο και πολυπληθές κοινό. Και σήμερα να είχαμε αγώνα θα έπαιζα», κατέληξε ο Γιώργος Γραμματικόπουλος.



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved