Πατσίνι: «Θέλω τίτλους»

Πατσίνι: «Θέλω τίτλους»

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση της Ίντερ και δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους «νερατζούρι».

«Για να τα καταφέρεις σε έναν σύλλογο σαν την Ίντερ είναι ένας στόχος καριέρας αλλά την ίδια στιγμή είναι και ένα σημείο εκκίνησης για εμένα να κατακτήσω τρόπαια», δήλωσε αρχικά ο Πατσίνι.

«Αν είμαι ενθουσιασμένος; Φυσικά και είμαι. Όταν υπάρχουν αλλαγές στην ζωή σου σαν αυτή είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι πραγματικότητα. Η πρόταση από την Ίντερ ήταν αναπάντεχη και είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

«Αν είναι σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι είμαι ο μοναδικός Ιταλός επιθετικός; Παρά το γεγονός πως η Ίντερ δεν έχει Ιταλούς επιθετικούς έχει κατακτήσει σημαντικές νίκες τα τελευταία χρόνια και έχει μεγαλώσει σημαντικά η φήμη της ομάδας».

Ο 26χρονος άσος ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις του προέδρου της Σαμπντόρια, Ρικάρντο Γκαρόνε: «Άκουσα τι είπε ο πρόεδρος και δεν μπορώ να πω πως δεν με πείραξε αλλά δεν θέλω να πω κάτι επειδή η Σαμπντόρια μου προσέφερε πολλά, όπως και εγώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έζησα εκεί αλλά και τους οπαδούς της ομάδας».

«Ο Γκαρόνε είπε πως με αποσπούσαν άλλα πράγματα όσο ήμουν στην Σαμπντόρια; Αν ο πρόεδρος ερχόταν στα αποδυτήρια θα έβλεπε το τι θυσίες έκανα πολλές φορές για να μπορέσω να αγωνιστώ», κατέληξε ο νεοαποκτηθείς άσος της Ίντερ.



Έξι μετάλλια κατέκτησαν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κλάσης Techno
Έξι μετάλλια κατέκτησαν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κλάσης Techno
Masters Μόντε Κάρλο: Αλκαράθ – Σίνερ στον τελικό
Masters Μόντε Κάρλο: Αλκαράθ – Σίνερ στον τελικό
Παναθηναϊκός: Τα ποσοστά για να βρεθεί στην εξάδα της Euroleague – Τι λένε οι… αριθμοί
Παναθηναϊκός: Τα ποσοστά για να βρεθεί στην εξάδα της Euroleague – Τι λένε οι… αριθμοί
Σκωτία: Δεν αφήνει την κορυφή η Χαρτς
Σκωτία: Δεν αφήνει την κορυφή η Χαρτς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved