Εκτός Εθνικής ο Μπαλοτέλι
Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποφάσισε να αφήσει εκτός Εθνικής Ιταλίας τον Μάριο Μπαλοτέλι ενώ κλήθηκαν εκ νέου οι Κασάνο και Μπουφόν.
Οι κλήσεις του Ιταλού τεχνικού αφορούν την φιλική αναμέτρηση της «σκουάντρα ατζούρα» με την Γερμανία η οποία θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Ντόρτμουντ.
«Στο παιχνίδι με την Γερμανία θα αγωνιστούν και οι Κασάνο, Μπουφόν. Ο Μπουφόν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού και για μένα είναι πάντα το νούμερο ένα στην θέση του τερματοφύλακα ενώ τον Κασάνο τον εκτιμούσα και υπολόγιζα στις υπηρεσίες του», δήλωσε ο Πραντέλι στους δημοσιογράφους.
«Ο Μπαλοτέλι δυστυχώς δεν είναι ακόμη έτοιμος αφού βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης», δήλωσε σχετικά με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ο Πραντέλι.