Άρσεναλ - Κόβεντρι 3-0: Η πρωταθλήτρια καλωσόρισε με "τριάρα" τους νεοφώτιστους στην Premier League

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Άρσεναλ το έπιασε από εκεί που το άφησε, επικρατώντας με 3-0 της νεοφώτιστης Κόβεντρι στο «Emirates» στην πρεμιέρα της στην Premier League. Για 75' λεπτά αγωνίστηκε ο Χρήστος Τζόλης.

Άρσεναλ - Κόβεντρι 3-0: Η πρωταθλήτρια καλωσόρισε με "τριάρα" τους νεοφώτιστους στην Premier League

Η πρωταθλήτρια Άρσεναλ μπήκε με το... δεξί στη νέα Premier League, επικρατώντας με σχετική άνεση 3-0 της Κόβεντρι, με τον Χρήστο Τζόλη να ξεχωρίζει έχοντας συμμετοχή στα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

Με... σπασμένα τα φρένα από την κατάκτηση του Community Shield, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους νεοφώτιστους του Φρανκ Λάμπαρντ που ακόμα θέλουν... δουλειά για να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι «κανονιέρηδες» καθάρισαν την υπόθεση νίκη πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο με τα γκολ των Χάβερτζ και Σάκα, σημειώνοντας στο καλύτερό της διάστημα δύο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Όντεγκααρντ.

Ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα καλύπτοντας το αριστερό άκρο της επίθεσης και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα 75 λεπτά που παρέμεινε στο χόρτο, συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία των δύο πρώτων τερμάτων, ενώ έκανε την άμυνα της Κόβεντρι να τον... αισθανθεί, όντας απειλητικός στο τελευταίο τρίτο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΡΣΕΝΑΛ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, Μοσκέρα, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι (81′ Ινκαπιέ), Ράις (68′ Θουμπιμέντι), Λιούις-Σκέλι, Έντεγκααρντ (76′ Μερίνο), Σάκα (68′ Μαντουέκε), Τζόλης (76′ Έζε), Χάβερτς.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Ράσγουορθ, Έγουικ, Τόμας, Αμέντα, Ντασίλβα, Ονιέκα, Γιρένκι (62′ Τορπ), Γκρίμες, Τόμας-Ασάντε (70′ Ρουντόνι), Σιμς (70′ Αβονίγι), Τσάουνα (83′ Χάμερ).

COMMENTS