Τα εξ’ αναβολής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ, οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα εξ’ αναβολής παιχνίδια (30/01) στο γυναικείο πρωτάθλημα για την Α’ και Β’ κατηγορία.

Τα εξ’ αναβολής

Συγκεκριμένα για την Α’ κατηγορία στον εξ’αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική μεταξύ της Καλλιθέας και του Εργοτέλη θα σφυρίξει η Λαμπαδαρίου με βοηθούς τους Γεωργίου και Μαντζουράνη του συνδέσμου Πειραιά.

Στην Β’ κατηγορία, για τον αγώνα των Ποντίων με τις Κρήσσες Ρεθύμνου, ορίστηκε ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Δράκο και Βέκιου από τον σύνδεσμο Αθηνών, ενώ η άλλη αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την 5η αγωνιστική είναι αυτή μεταξύ του Σταυρού Καλυθίων κόντρα στο Τυμπάκι, την οποία θα διευθύνει ο Κυρίτσης, με Ντόκο και Αναστασοπούλου, του συνδέσμου Δωδεκανήσου, να κλείνουν το διαιτητικό τρίο.

COMMENTS