Με  -18β. στην Β' η Ρίβερ Πλέιτ;

Με -18β. στην Β' η Ρίβερ Πλέιτ;

Ενός κακού, μύρια έπονται. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα που βασανίζουν τη Ρίβερ Πλέιτ, υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν με -18 βαθμούς!

Ο υποβιβασμός πλήγωσε το γόητρο της ομάδας, τσάκισε το ηθικό των οπαδών, αποτέλεσε την αιτία να διαλυθεί κυριολεκτικά το Μονουμεντάλ, αλλά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα.

Την Τρίτη (28/06) έγινε γνωστό ότι η Ρίβερ κινδυνεύει ενόψει της επόμενης σεζόν με αποκλεισμό της έδρας της για 20 αγωνιστικές. Μία μέρα αργότερα, τα νέα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Ole, ο διαιτητής του επίμαχου αγώνα με τη Μπλεγκράνο, Σέρτζιο Πετσότα, απέστειλε επιστολή στην Αργεντίνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενημερώνοντάς την ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης, οπαδοί της Ρίβερ μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών και απείλησαν τον ίδιο ότι αν δεν έδινε πέναλτι στην επανάληψη, θα τον σκότωναν!

Οπως μάλιστα αναφέρει η Ole, η οποία υποστηρίζει ότι έχει και πρόσβαση σε οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στο Μονουμεντάλ, μέλη της διοίκησης της Ρίβερ επέτρεψαν σε οκτώ οπαδούς να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο Γκαμπριέλ Ρίτσιο, υπεύθυνος ασφαλείας της Ρίβερ, φαίνεται να μιλά με δύο συνεργάτες του, ο ένας εκ των οποίων ενημερώνει στη συνέχεια τον επικεφαλής συνδέσμου οπαδών (θεωρείται από τα... μεγάλα κεφάλια στον τομέα του) ότι δεν μπορεί να διαβεί τον κεντρικό διάδρομο γιατί παρακολουθείται από αστυνομικούς.

Για να λυθεί το πρόβλημα - πάντα σύμφωνα με την Ole - άνθρωπος της ασφάλειας της Ρίβερ άνοιξε τελικά άλλη πόρτα ώστε να διευκολύνει οκτώ οπαδούς να φτάσουν μέχρι το διαιτητικό τρίο.

Υπάρχουν μάλιστα και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο γραμματέας του συλλόγου δίνει στους οπαδούς την εντολή να προχωρήσουν στην επίθεση-απειλή, λέγοντάς τους «κάντε το τώρα, γρήγορα».

Αν αποδειχθούν όλα τα παραπάνω, η Ρίβερ Πλέιτ κινδυνεύει με αφαίρεση τουλάχιστον 18 βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει με τεράστιο μειονέκτημα της προσπάθειές της στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος. Και μη χειρότερα...ΕΣΑΚΕ: Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
ΕΣΑΚΕ: Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Αντιδράσεις από AEΚ και ΠΑΟΚ για την πιθανότητα εμπλοκής Κλάτενμπεργκ στην επιλογή των διαιτητών
Αντιδράσεις από AEΚ και ΠΑΟΚ για την πιθανότητα εμπλοκής Κλάτενμπεργκ στην επιλογή των διαιτητών
Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα κι έγινε χαμός στο Tik Tok
Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα κι έγινε χαμός στο Tik Tok
ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των elite διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»
ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των elite διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved