Χάλκος: «Ολοι αθώοι»

Χάλκος: «Ολοι αθώοι»

Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης μίλησε στον Σπορ FM 94,6 και υποστήριξε ότι το κατηγορητήριο είναι άδικο για τους εμπλεκόμενους.

Ο Νίκος Χάλκος υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «κυανέρυθρους» δεν υπέπεσε στην αντίληψή του ούτε ένα στημένο ματς, δήλωσε βέβαιος ότι θα αθωωθεί και συμπλήρωσε ότι το ίδιο αναμένεται να γίνει και για τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά:

Για το αν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του: «Όχι, δεν έχω δει ούτε ένα στημένο ματς».

Για τη συνομιλία του με τον Γιώργο Τσακογιάννη: «Είναι απλό. Είχα μια συνομιλία με τον Γιώργο Τσακογιάννη και μιλούσαμε για επιχορηγήσεις στη φανέλα και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Κρίθηκε ότι τα ποσά αυτά ήταν μεγάλα. Εξηγήσαμε και τεκμηριώσαμε με τιμολόγια και παραστατικά. Ετσι, αφέθηκα ελεύθερος».

Για το αν είχε υποπέσει στην αντίληψή του κάτι μεμπτό για την Ηλιούπολη: «Όχι. Η Ηλιούπολη είναι ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι γέννημα θρέμα και θεωρούσα τιμή που βρίσκομαι στην ομάδα που βρέθηκε από το τοπικό στη Β’ Εθνική. Θα συνεχίσω να τη βοηθάω όπως μπορώ».

Για το πολυσυζητημένο ματς με τον Λεβαδειακό: «Ημουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ηλιούπολη ήθελε τους βαθμούς για να αποφύγει τα play out και ο Λεβαδειακός για τα play off. Hθελαν και οι δύο th νίκη. O Λεβαδειακός είναι πιο έμπειρος και πήρε το ματς. Τίποτε άλλο».

Για το αν έχει παίξει ποτέ του στοίχημα: «Δεν ασχολούμαι ούτε με το στοίχημα, ούτε με τις τιμές που μου λέτε ότι έπεφταν στο παιχνίδι Ηλιούπολη – Λεβαδειακός. Στοίχημα έχω παίξει όπως όλος ο κόσμος, στον ΟΠΑΠ».

Για την εικόνα που του έδειξαν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι κατά την κοινή παραμονή τους στη ΓΑΔΑ: «Και ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Αχιλλέας Μπέος και οι υπόλοιποι, τους περισσότερους από τους οποίους δεν γνώριζα, θεωρούν ότι άδικα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Πήρε μεγάλη διάσταση και κάποια κατηγορητήρια  θεωρώ ότι είναι άδικα γι’ αυτούς τους ανθρώπους».

Για τις καταγγελίες του Κούγια ότι οι αντίπαλοι της Ηλιούπολης στη Γ’ Εθνιή έπαιζαν με απουσίες: «Κάθε ομάδα θέλει τη νίκη. Αλλες ήθελαν την άνοδο, άλλες την αποφυγή του υποβιβασμού. Πώς θα χαριστούν για να πάρει τους τρεις βαθμούς η Ηλιούπολη;. Ο Κούγιας ισχυρίζεται ότι αυτό γινόταν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το περιστατικό με την επίθεση στο πούλμαν του Παναιτωλικού: «Ηταν τη σεζόν 2007-08. Μπορεί να ήταν δολιοφθορά».

Για τα κομμένα δοκάρια πριν τον αγώνα με τον Διαγόρα: «Ηταν δολιφθορά».

Για το αν του δημιουργείται η αίσθηση από τους διαλόγους ότι υπάρχει κάτι βρώμικο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τι να σας πω; Σε ορισμένους διαλόγους κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Όπως στη δική μου περίπτωση, όπου μιλάω για κάποιο ποσό για επίσημες χορηγίες. Μπορεί να γίνει μια συζήτηση και να ερμηνευτεί και να αλλοιωθεί όπως θέλει ο καθένας. Αρμόδιος είναι ο ανακριτής».

Για το επάγγελμά του και αν μπορεί να συντηρεί ομάδα: «Διατηρώ καφετέρια στην Ηλιούπολη. Είναι οικογενειακή επιχείρηση. Δεν τη συντηρώ μόνος μου. Εχουμε έσοδα όπως όλες οι ΠΑΕ και ανάλογα κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Αν είχαμε την οικονομική άνεση θα είχαμε και υψηλό μπάτζετ».

Για το αν αισιοδοξεί ότι θα αθωωθεί: «Βέβαια, βέβαια. Είμαι σίγουρος όπως και οι δικηγόροι μου ότι θα αποδειχτεί η αλήθεια και θα αθωωθώ στο δικαστήριο.  Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved