Θέλει το «μπαμ» με Ιορδανίδη!

Θέλει το «μπαμ» με Ιορδανίδη!

Μία μεταγραφή που θα.. ταράξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής θέλει να πραγματοποιήσει η διοίκηση της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Νίκος Ιορδανίδης φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Χαλκίδας.

Μάλιστα, την Δευτέρα (27/6) το βράδυ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 31χρονος επιθετικός είχε συνάντηση ,με τους διοικούντες του Ευβοιώτικου συλλόγου, οι οποίοι του εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Έτσι, αν καταφέρουν να… πείσουν τον Ιορδανίδη να αφήσει τις επαγγελματικές κατηγορίες, τότε σίγουρα θα έχουν πετύχει μία σπουδαία μεταγραφή, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που στην καριέρα του μετρά  93 συμμετοχές  ΚΑΙ 20 γκολ στην Α' εθνική (με ΟΦΗ, Ατρόμητο, Καλλιθέα) και 44 συμμετοχές, με 41 γκολ σε Β’ και Γ’ εθνική (με Πανσερραϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Αγία Παρασκευή και Παναιγιάλειο.

Μάλιστα, την σαιζόν που μας πέρασε πέτυχε 6 γκολ με την ομάδα του Αισίου και πέρυσε 15 τέρματα με την «Σάντα».



Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved