Ανακοινώνει προπονητή η Ίντερ
Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Ερνέστο Παολίλο τόνισε πως οι «νερατζούρι» θα ανακοινώσουν τον νέο τους τεχνικό μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Παολίλο απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του «εκλεκτού», με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει πως ο το φαβορί είναι ο Αντρές Βίλας Μπόας της Πόρτο, με τον μάνατζερ του Πορτογάλου να διαψεύδει ωστόσο τις φήμες.
«Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πως έχει γίνει κάποια μεγάλη πρόοδο, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο από λίγες ημέρες για να ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή μας», δήλωσε ο Παολίλο στην ιστοσελίδα Tuttomercatoweb.com.
«Ψάχνουμε για έναν νέο και ταλαντούχο τεχνικό», πρόσθεσε ο Παολίλο, με τους Ντέλιο Ρόσι, Τζανπιέρο Γκασπερίνι και Τζανφράνκο Τζόλα να είναι τα ονόματα που εξετάζει η διοίκηση της Ίντερ.