Οι επισκέψεις «Μπάκα», ο Τζόλης και η βολική ισοπαλία

Οι επισκέψεις «Μπάκα», ο Τζόλης και η βολική ισοπαλία

Ο Μαρτυριάρης είναι ξανά εδώ πριν τα ντέρμπι και πριν τρεις αγωνιστικές που θα καθορίσουν πολλά για το Πρωτάθλημα, ενώ πάντα τα μεταγραφικά θα υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.

*Όλο και πιο συχνά έρχεται ο Τάσος Μπακασέτας εμφανίζεται σε αγώνες της ΑΕΚ. Το παιδί είναι φίλος της Ένωσης, το ξέρουν οι πάντες. Λέτε να του έλειψε τόσο η πατρίδα; Λέτε να του έλειψε τόσο η ομάδα; Με νέο γήπεδο κιόλας.

*Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό για το προσεχές μέλλον; Όχι τον Ιανουάριο, μην είμαστε και υπερβολικοί. Άντε να το πω εγώ. Ίσως κάτι να σημαίνει. Θα ήταν μια επιστροφή που θα τη γούσταραν όλοι. Διαφωνείτε μήπως; Αλλά είπαμε, έχουμε καιρό ακόμη.

*Επιστροφές, ο Τζόλης είναι στην Τβέντε δανεικός, η Νόριτς κανείς δεν ξέρει αν θα τον θέλει για την επόμενη σεζόν. Γιατί κι αυτό το παιδί να μην πάρει το δρόμο της επιστροφής; Έχει γλύκα η Ελλάδα. Κι έχουν κι ανάγκη οι ομάδες από Ελληνικό στοιχείο. Ειδικά ποιοτικό.

*Ντέρμπι έρχεται, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσο κι αν διαβάζω πως και οι δύο είναι «παθιασμένοι» για τη νίκη, κάτι μου λέει πως περισσότερο θέλουν να μη χάσουν.

*Οι γηπεδούχοι θα μείνουν αήττητοι και δε θα τους πει κανείς τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι θα λένε πως είμαστε η πρώτη ομάδα που δεν έχασε απ’ την Πανάθα και μετά θα περιμένουν και ΑΕΚ πριν τη διακοπή, στοχεύοντας εκεί σε μια νίκη ψυχολογίας. Μου κάνει για βολική η ισοπαλία. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έρθει κιόλας. Απλά όταν δυσκολεύεσαι να κερδίσεις, καλύτερα να μη χάσεις. Έτσι δεν είναι;

*Έχουμε και κακοκαιρία. Τι καιρό θα έχει στη Λεωφόρο σκέφτονται όλοι. Επειδή είναι το ντέρμπι. Τι καιρό θα έχει στην Τρίπολη λέω εγώ, που θα γίνει το Αστέρας-ΑΕΚ. Γιατί στην Αρκαδία η κακοκαιρία δεν αστειεύεται συνήθως και η θέση του γηπέδου είναι δύσκολη.

*Διακοπή για Μουντιάλ ακολουθεί. Φωνάζουν όλοι πως θα ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Έρχομαι κι εγώ και σας λέω πως θα ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός. Γιατί; Επειδή είναι η μόνη ομάδα απ’ αυτές, που δε θα έχει κανέναν διεθνή να απουσιάζει. Δεν είναι και λίγο.

*Μπορεί και να μιλάμε για τη χειρότερη ευρωπαϊκή σεζόν των ομάδων μας, τηρουμένων των αναλογιών. Μη μας πει κανείς τι είχε γίνει πριν το ’70.

*Ολυμπιακός ούτε νίκη, Παναθηναϊκός αντίο από νωρίς, ΠΑΟΚ γεια σας, Άρης πανηγυρίζει που πήρε δύο νίκες στα προκριματικά κι έμεινε να παίξει δεύτερο γύρο. Τί συζητάμε τώρα, ντροπιαστικές καταστάσεις.

*Από την επόμενη σεζόν, ας κοιτάξουν όλες οι ομάδες να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην Ευρώπη. Κρίμα είναι. Η ΑΕΚ με το νέο της γήπεδο και θα είναι και δεμένη ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη «δεμένος» και με ενθουσιασμό, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι χειρότερος, ο ΠΑΟΚ δεν είναι για να μένει εκτός από την Λέφσκι, συν τον Άρη που αν δεν αλλάξει πάλι όλη την ομάδα, θα έχει ευκαιρία κι αυτός. Πάντα με το σκεπτικό πως αυτοί θα είναι στην Ευρώπη.

*Αρχίζει και η Super League 2. Εντάξει, Νοέμβριο φτάσαμε. Μπορούσαμε και καλύτερα. Σε λίγο θα το κάνουμε σαν τις χώρες της Σκανδιναβίας. Θα παίζεται το Πρωτάθλημα από άνοιξη μέχρι τέλος Οκτώβρη. Έτσι θα έχουμε και το χρόνο μας να λύνουμε τα προβλήματα. Σωστό;



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved