Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» στην παράταση ο Ατρόμητος - Τα αποτελέσματα και τα highlights
ΙΝΤΙΜΕ

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» στην παράταση ο Ατρόμητος - Τα αποτελέσματα και τα highlights

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με συναρπαστικά παιχνίδια συνεχίστηκε η δράση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και «σφραγίστηκαν» εισιτήρια για τη συνέχεια.

Τον Βόλο, που έκλεισε θέση στους «16» από την Τρίτη, ακολούθησαν οι Λεβαδειακός, Λαμία, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα και Ατρόμητος.

Στην παράταση ο Ατρόμητος

Στην παράταση μπήκαν τα γκολ στην Τρίπολη, με τον Ατρόμητο να επικρατεί 3-1 και να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Οι επιθετικές προσπάθειες των Αρκάδων δεν ολοκληρώνονταν όμως, με τον Ατρόμητο να απειλεί με την άστοχη κεφαλιά του Τζαβίδα στο 19’. Στο 21’ ο Μουνάφο έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 27’ ο Μπαράλες έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Στο 30’ ο Τζαβίδας αστόχησε από κοντά από γύρισμα του Τζοβάρα, σε μια μεγάλη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες. Στο 34’ ο Ροτάριου βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 43’ ο Τιλίκα βγάζει μια γλυκιά σέντρα για τον Καρμόνα, αλλά εκείνος δεν μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε πάλι δυνατά και είχε κάποιες καλές στιγμές με Καστάνιο και Τιλίκα, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη. Αντίθετα, μετά το 60’ και τις αλλαγές του Κόλμαν, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν. Στο 63’ ο Κουέν έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τον Παπαδόπουλο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στις καθυστερήσεις σε σουτ του Μουνίθ.

Στην παράταση ο Ατρόμητος μπήκε πιο καλά και στο 94’ ο Κλωναρίδης με εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και πέτυχε το 0-1. Στο 105’ όμως ο Ζουκάνοβις με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 112’ και με το ματς να έχει γίνει ροντέο, ο Κιάρτανσον έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο για το 1-2. Στο 118’ ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Κλωναρίδη, ο Κουτσιαύτης έδωσε το πέναλτι και ο Μουνίθ ευστόχησε για το 1-3.

Η Λαμία νίκησε 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και πήρε το εισιτήριο για τους «16», χάρη σε γκολ των Προβυδάκη και Μαρμεντίνι.

Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Βέροιας, με γκολ του Σαντάνα και λάθος του γκολκίπερ των Ημαθιωτών.

Ο Λεβαδειακός γύρισε το ματς κόντρα στην ΑΕΛ και πήρε την πρόκριση με 2-1. Ο Πεντρόσα άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί», αλλά οι Βοιωτοί με τους Νίκα και Σκβράρκα ανέτρεψε το σκορ από το πρώτο μέρος και στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι.

 

Επεισοδιακή πρόκριση πήρε ο Πανσερραϊκός απέναντι στην Παναχαϊκή, στην παράταση. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2, με τον Παντεκίδη να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να στέλνει το ματς στην παράταση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σαΐντ, αλλά οι Πατρινοί με Μπουρλάκη και Μυτίδη έκαναν σε ένα τρίλεπτο το 1-2. Εκεί οι Σερραίοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πέτυχαν τρία γκολ με τους Μούργο, Κατσαντώνη, Σοφιανό για το 5-2.

Στα πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Παναιτωλικό, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται νικητές με 4-3. Ο Ταΐρης απέκρουσε δύο πέναλτι, των Μόρσεϊ, Κολοβού, και έδωσε την πρόκριση στη «Μαύρη Θύελλα». Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Φλόρες, αλλά ο Χρήστος Ρόβας ανέτρεψε την κατάσταση για την Καλαμάτα και το 2-1. Ο Φλόρες όμως σκόραρε και πάλι και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο δεν άλλαξε κάτι, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης:

Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Βόλος - Ιωνικός 4-0

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

ΑΕΛ-Λεβαδειακός 1-2
Καλαμάτα-Παναιτωλικός 4-3 πέν. (2-2 κ.α., παρ.)
Καλλιθέα-Βέροια 1-0
Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή 5-2 παρ. (2-2 κ.α.)
Αλμωπός Αριδαίας-Λαμία 0-2
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-3 παρ. (0-0 κ.α.)

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

15:00 Κηφισιά - ΟΦΗ (Cosmote Sport 1HD)
16:00 Άγιος Νικόλαος - Αλμυρός
16:00 Ιωνικός Διαβατών - Απόλλων Παραλιμνίου
16:00 Πανελευσινιακός - Απόλλων Πόντου
19:00 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1HD)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Live Chat η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Live Chat η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΛ-Λεβαδειακός: Ματσάρα στο ημίχρονο με ανατροπή (video)

ΑΕΛ-Λεβαδειακός: Ματσάρα στο ημίχρονο με ανατροπή (video)

Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved