Η αναθέρμανση για Λημνιό, η σκέψη επιστροφής Πέλκα και το Πρωτάθλημα που μια χαρά θα τελειώσει!

Η αναθέρμανση για Λημνιό, η σκέψη επιστροφής Πέλκα και το Πρωτάθλημα που μια χαρά θα τελειώσει!

Ο Μαρτυριάρης έρχεται για να υπενθυμίσει πως η μεταγραφική περίοδος δεν σταματά ποτέ και να κατευνάσει τους φόβους για την τοξικότητα που επικρατεί στη Super League.

*Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα λέει ο λαός μας. Μεταγραφικά από Σεπτέμβρη χειμώνα. Γιατί το συγκεκριμένο μήνα έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται οι ομάδες το πώς θα ενισχυθούν τον Γενάρη. Δεν έμεινε και πολύς καιρός, αν βάλουμε μέσα και τη διακοπή για το Μουντιάλ,

*Ο Παναθηναϊκός πήρε τους χαφ που ήθελε. Ψάχτηκε και για εξτρέμ. Έκανε την προσπάθειά του αλλά τελικά δεν απέκτησε κάποιον. Τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να πάρει. Κάποιον για τον οποίο δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο ψάξιμο, επειδή τον ξέρει καλά όπως κι όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.

*Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό. Τον Έλληνα διεθνή που είναι σε διαδικασία αποθεραπείας απ’ το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (χιαστούς) στα ματς της Εθνικής τον περασμένο Ιούνιο. Για αυτόν θα είχε γίνει κίνηση αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα. Μόλις με το καλό επανέλθει, ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως θα ασχοληθεί.

*Δε θα παίζει μπάλα μόνος του όμως. Το καλοκαίρι για τον Λημνιό ήταν έτοιμος να κινηθεί και ο ΠΑΟΚ. Έχοντας και περισσότερες πιθανότητες μάλιστα, αλλά ήρθε ο τραυματισμός. Και οι Θεσσαλονικείς θα την κοιτάξουν την υπόθεση. Άλλωστε έχουν το πλεονέκτημα πως τον ξέρουν και τους ξέρει πολύ καλά.

*Μια και μιλάμε για πιθανές επιστροφές στον ΠΑΟΚ, να σας πω και μια ακόμη που θα συζητηθεί σε κάνα χρόνο από τώρα. Ο Δημήτρης Πέλκας έπαψε να είναι το ίδιο χαρούμενος με το ποδόσφαιρο, όπως ήταν την πρώτη του σεζόν στη Φενέρ. Είναι δανεικός στη Χαλ και αν δεν ανέβει στην Premier League (αυτή τη στιγμή είναι στο -12 απ’ την κορυφή της Championship) δύσκολα θα συνεχίσει στην Αγγλία με τον φίλο του τον Ατζούν.

*Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την επανένωση. Έστω κι αν μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι κρατήστε το στην άκρη του μυαλού σας.

*Θυμάστε το εκπληκτικό μοντέλο του ΟΦΗ; Με τους Σαμαράδες στην ομάδα, με τον Σίμο προπονητή, την ομαδάρα που έπαιζε επιθετικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο; Πόσα χρόνια πέρασαν; Δύο και κάτι. Τα όμορφα πλάνα, όμορφα… καίγονται στην Ελλάδα αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα. Κανένα μοντέλο δεν μπορεί να κρατήσει χωρίς αποτελέσματα. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι Ολλανδία. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το λέμε ως προτέρημα φυσικά…

*Ακούω δεξιά κι αριστερά πως δεν τελειώνει το Πρωτάθλημα, γίνεται χαμός στην Super League με τις εντάσεις, τη διαιτησία, τις ανακοινώσεις και όλα αυτά. Ναι και; Πρώτη φορά τα βλέπουμε αυτά στην Ελλάδα; Δε λέω, δεν είναι ωραία και πρέπει να σταματήσουν. Αλλά δυστυχώς είναι τα συνηθισμένα στο Πρωτάθλημά μας.

*Οπότε δεν υπάρχει κανείς φόβος για το αν θα τελειώσει το Πρωτάθλημα ή όχι. Αυτή τη φορά φαίνεται πιο έντονη η τοξικότητα, γιατί δεν υπάρχουν μόνο δύο πόλοι εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ μπροστά και μοιάζει να τρέχει μόνος του.

*Μετά από πέντε αγωνιστικές, υπάρχουν πέντε ομάδες που συνεχίζουν να λένε πάμε για Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει, ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός αλλά πάντα τον υπολογίζουν όλοι, η ΑΕΚ έχει δυναμική παρά τις δύο ήττες της, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος, ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό και απέκτησε αύρα.

*Γιατί να μην τελειώσει λοιπόν; Ειδικά ένα Πρωτάθλημα που δείχνει να μπορεί να δώσει το σασπένς που δεν μας έδωσαν τα προηγούμενα. Στο γιατί υπάρχει τόση τοξικότητα και ένταση, η απάντηση είναι απλή. Πέντε ομάδες πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο.

*Πόσους είπε ο Μίτσελ; 27; Έχει να φύγει κόσμος και κοσμάκης απ’ τον Ολυμπιακό. Άμεσα δεν μπορούν όλοι προφανώς. Ούτε θα βρεθούν ομάδες για να πάνε έτσι εύκολα. Ξερογλείφονται αρκετές Ελληνικές ομάδες ακούω. Για να δανειστούν τίποτα. Μη γελιόμαστε, αυτοί που δε θα υπολογίζονται στους Πειραιώτες, θα είναι αστέρια στις περισσότερες ομάδες της Super League.

*Αλμέιδα μπορεί να πετύχει μπορεί να αποτύχει. Τουλάχιστον έχει περάσει αυτό το Αργεντίνικο ταμπεραμέντο που είχε κι ως ποδοσφαιριστής. Έχει συσπειρώσει την ομάδα γύρω του. Αν τον θυμάστε ως ποδοσφαιριστή, ήταν απ’ τους τύπους που συγκέντρωνε πάνω του όλα τα… μπινελίκια της αντίπαλης εξέδρας (ειδικά στο «Μπομπονέρα») για να περάσουν απαρατήρητοι οι υπόλοιποι της ομάδας του.

 



Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved