Οι κοινοί των αιωνίων, το παραλίγο της ΑΕΚ, οι πωλήσεις που περιμένει ο ΠΑΟΚ

Οι κοινοί των αιωνίων, το παραλίγο της ΑΕΚ, οι πωλήσεις που περιμένει ο ΠΑΟΚ

Ο Μαρτυριάρης επανέρχεται με του παίκτες που απασχόλησαν ή και απασχολούν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο στόπερ που ήθελε να φέρει η ΑΕΚ και το Πρωτάθλημα που αρχίζει.

*Μέχρι πριν 1-2 χρόνια, θα ήταν κωμικό να συζητάμε για περιπτώσεις παικτών ποιοτικών που απασχολούν συγχρόνως Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες «ψώνιζαν» από διαφορετικά… πάνω ράφια είναι η αλήθεια.

*Αυτό το καλοκαίρι τα δεδομένα άλλαξαν. Γι’ αυτό και οι προτάσεις για παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο τις ομάδες, αρκετές φορές «συγκρούστηκαν». Ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός με Καμπελά, είχε φτάσει κοντά ο Παναθηναϊκός λίγο καιρό μετά. Επίσης μην ακούτε τις διαψεύσεις, υπήρξε θέμα Μπερνάρ για τους Πρωταθλητές, τον παίκτη θα αποκτήσουν οι «πράσινοι».

*Τα ίδια ισχύουν και με τον Σελίμ Αμάλα. Πολλές κοινές παρουσίες σε μεταγραφικά ζητήματα, σίγουρα θα είναι περισσότερες απλά δε θα τις μάθαμε ακόμη. Αυτό δεν είναι κακό για τον Ολυμπιακό. Είναι όμως καλό για τον Παναθηναϊκό, που επιτέλους δεν κοιτά να ψωνίσει από τους πάγκους της λαϊκής μεσημεριανές ώρες.

*Γενικά είναι «ζεστοί» οι «πράσινοι». Όπως «ζεστός» θα έρθει κι ο Μπερνάρ. Ακούω τρελά πράγματα για τον Βραζιλιάνο. Όχι για την αξία, αυτή την ξέρετε εγώ θα σας την εξηγήσω; Για τη φιλοδοξία του και την «τρέλα» του να γυρίσει Ευρώπη. Κυρίως για την επιθυμία του να είναι ηγέτης. Στους «πράσινους» θα είναι.

*Και το άλλο χαφ που θέλει ο Παναθηναϊκός θα είναι καλό. Αφού θα είναι και η τελευταία μεταγραφή. Εκτός κι αν έχουμε πώληση. Εγώ θα πόνταρα πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε.

*Το ίδιο θα πόνταρα και στον Ολυμπιακό. Δεδομένα οι Πρωταθλητές θα ενισχυθούν και θα πάρουν καλούς παίκτες. Αλλά κάτι μου λέει πως κι εκεί θα προκύψει πώληση. Τώρα ξένος θα είναι, Έλληνας θα είναι, όρκο δεν παίρνω. Σύντομα θα ξέρουμε πάντως.

*Μουκουντί η ΑΕΚ. Γαλλία έπαιζε, κακός παίκτης δύσκολα να είναι. Βέβαια η Ένωση πήγε για κάτι σαφώς καλύτερο. Όχι τον Μοντέρο. Κάτι δυνατό. Πιο δυνατό και γνωστό κι απ’ τον παλιό Μοντέρο της Γιουβέντους. Αλλά δεν καταλήγουν όλες αυτές οι υποθέσεις όπως ο Βίντα.

*Γενικά να ξέρετε έχει «πέσει» αρκετή άρνηση. Διάθεση υπάρχει στις ομάδες μας και πρέπει να το αναγνωρίσω. Είναι πολύ ενεργό το καλοκαίρι αυτό. Αλλά είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σκεφτείτε πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει το δέλεαρ της Ευρώπης κι αυτός όχι Champions League. Οπότε…

*Πωλήσεις περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί οι υποθέσεις των παραχωρήσεων τραβάει αρκετό καιρό. Μπήκαμε στο δεύτερο μισό του Αυγούστου. Υπάρχει ένα ζήτημα στον «δικέφαλο» όμως. Τα συμβόλαια αυτών που θέλει να φύγουν.

*Όλοι τους ξέρουν πως δε θα βρουν πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά. Οπότε δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση για να πάνε στο καλό. Εκεί είναι η μεγάλη δυσκολία του ΠΑΟΚ. Που περιμένει τις πωλήσεις για να ενισχυθεί κιόλας.

*Αρχίζει και το κορυφαίο Πρωτάθλημα επιτέλους! Αν εσείς είστε της Premier League και της Primera Division, δείτε αυτά. Εμείς ψηφίζουμε Super League με τα δύο χέρια. Εξελιχθήκαμε κιόλας, έχουμε αγώνα Παρασκευή.

*Καλό είναι να διατηρηθεί στη συνέχεια. Προτιμότερο από Δευτέρα να υπάρχει ένα ματς που θα ανοίγει την αγωνιστική Παρασκευή. Έτσι να αισθανθούμε και λίγο πιο κοντά στην Ευρώπη.

*Ο υποβιβασμός είναι το μεγάλο ερώτημα για φέτος να ξέρετε. Φαβορί δε βλέπω. Κι αν κάποιοι πείτε τον Λεβαδειακό, σας λέω πως θα ξαφνιαστείτε. Μεταξύ μας κιόλας, πότε σε αυτή τη ζωή υποβιβάστηκε εύκολα η ομάδα της Βοιωτίας;

*Βλέπω πάντως μια αρνητική έκπληξη. Δε θα σας την πω επειδή είναι αρνητικό και θα πείτε πως τη γλωσσοτρώω την ομάδα. Κεντρικά είναι πάντως, έτσι για να σας βοηθήσω λίγο.

*Ο Άρης θα πάρει κάναν Έλληνα ρε παιδιά; Τον Διαμαντάκο θα μου πείτε που γράφεται κιόλας. Ρε μπας και πάρει και κάναν άλλο ξαναρωτάω εγώ; Απάντηση δεν παίρνω. Στην επόμενη εμφάνισή μου θα σας πω και ποιον εννοώ…



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved