Δεν τους πιάνει ούτε το ραντάρ της τροχαίας!

Δεν τους πιάνει ούτε το ραντάρ της τροχαίας!

Οι πέντε παίκτες που «έπιασαν» την υψηλότερη τελική ταχύτητα στη σεζόν που μας πέρασε – Η έκπληξη στην κορυφή και ο αγέραστος!

Η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι απαραίτητο στοιχείο. Πέρα απ’ το ταλέντο, κάθε παίκτης αν δεν έχει τα κατάλληλα αθλητικά προσόντα, δύσκολα πετυχαίνει σε υψηλό επίπεδο. Τα σπριντ πρέπει να είναι γρήγορα, ο αντίπαλος πρέπει να μένει πίσω για να μειωθούν οι πιθανότητες αποτυχίας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους ταχύτερους παίκτες της σεζόν που μας πέρασε. Τουλάχιστον απ’ τα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εκεί που συνήθως αγωνίζονται και οι γρηγορότεροι παίκτες.

Ποδοσφαιριστές που… πιάνουν τελικές ταχύτητες, λες και «ανοίγουν» το τούρμπο! Μέχρι και η τροχαία θα μπορούσε κάλλιστα να τους σταματήσει για να τους επιβάλλει πρόστιμο.

Η κορυφή του top 5 θα μπορούσε να θεωρηθεί και έκπληξη. Εκεί βρίσκεται ο Ασράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο οποίος έχει «πιάσει» 36,48 χιλιόμετρα! Στην πεντάδα βρίσκεται και ο αγέραστος Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει. Καταλαμβάνει την 5η θέση. Ενδιάμεσα υπάρχουν Αντάμα Τραορέ, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Η πεντάδα των πιο γρήγορων ποδοσφαιριστών:

Ασράφ Χακίμι 36.48
Αντάμα Τραορέ 36.21
Κιλιάν Μπαπέ 36.04
Ερλινγκ Χάαλαντ 36.04
Κριστιάνο Ρονάλντο 34.60



Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στη Λεωφόρο ο Ευαγγέλου
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στη Λεωφόρο ο Ευαγγέλου
Stoiximan GBL: Στα… τρία το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής
Stoiximan GBL: Στα… τρία το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής
Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved