Η αναγκαστική αναμονή για «Βίγια», ο Φετφατζίδης, ο Μπάλντοκ και οι «ερυθρόλευκες» εντυπώσεις

Η αναγκαστική αναμονή για «Βίγια», ο Φετφατζίδης, ο Μπάλντοκ και οι «ερυθρόλευκες» εντυπώσεις

Ο Μαρτυριάρης πάλι ανοίγει το στόμα του, με τις ζέστες σιγά-σιγά να αρχίζουν να «σφίγγουν» όχι μόνο στο θερμόμετρο αλλά και στο μεταγραφικό παζάρι.

*Το συμβόλαιο που είχε ο Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα το βρει. Όχι στον Παναθηναϊκό αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Όσο καλή σεζόν κι αν έκανε ο Αργεντινός. Πάντως πέρα απ’ το συμβόλαιο κι ο ίδιος δε θα ήθελε να φύγει.

*Αναγκαστικά θα περιμένει Πανάθα ο Λούκας. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Αν τελικά ακούσει πως δεν χωράει στο «τριφύλλι», θα κοιτάξει το μέλλον του. Το θέμα εγώ λέω πως θα ξεκαθαρίσει μόλις μάθουμε τι γίνεται με Γκατσίνοβιτς. Αν ο Σέρβος βρεθεί τρόπος να είναι στον Παναθηναϊκό, η μόνη περίπτωση παραμονής Λούκας είναι με σαφώς μικρότερο συμβόλαιο.

*Μην περιμένετε και πολλά-πολλά στα μεταγραφικά των «πράσινων». Σε επίπεδο δημοσιευμάτων εννοώ. Ξαφνικά θα «σκάνε» οι μεταγραφές. Πολλές θα γίνουν, αλλά θα είναι έκπληξη αν διαρρεύσει κάποια πριν μπει για τα καλά στο τελικό της στάδιο.

*Μεγάλη ατυχία για τον Λημνιό. Δυνατός θα γυρίσει, αλλά ήταν για τα καλά στα ποδοσφαιρικά του ντουζένια. Θα είχαμε και συζήτηση μπόλικη αναφορικά με το όνομά του. Εντός συνόρων εννοώ, όχι για ομάδες του εξωτερικού. Περαστικά στο παιδί πάνω απ’ όλα, καλά να είναι και θα συζητιέται για πολλές μεταγραφικές περιόδους.

*Ρε τον Μπάλντοκ, αρχίζει να μαθαίνει Ελληνικά. Θα πάρει και δάσκαλο είπε για να τα μάθει γρηγορότερα όταν γυρίσει σπίτι. Γιατί; Αφού εκεί που λογικά θα είναι το νέο του σπίτι, δε θα χρειάζεται δάσκαλο. Απλά ας χτυπήσει στους γείτονες να πιάσει κουβέντα να εξασκήσει τη γλώσσα.

*Φετφατζίδης γράφτηκε για Παναθηναϊκό. Προτάθηκε και τα ρέστα. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θέλει τον Φετφατζίδη, ή αν ο Φετφατζίδης θέλει Παναθηναϊκό. Πάντως μάλλον δε θα έχουμε κάτι. Για επιστροφή στον Άρη δε θα το απέκλεια πάντως. Καλά πέρασε εκεί, την καλύτερη μπάλα των τελευταίων ετών έπαιξε. Γουστάρει κι ο κόσμος. Ας το κρατήσουμε.

*Έχει γίνει κουραστική η ιστορία του CAS για τον Άρη. Τέσσερις μεταγραφικοί περίοδοι κι ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση. Είναι ασέβεια πλέον αυτό το πράγμα. Οκ τώρα θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για 8 μέρες αν δε δοθεί νέα παράταση ή αν δε δικαιωθεί ο Άρης, αλλά και πάλι είναι κωμωδία αυτή η διαδικασία.

*Γενικό πανηγύρι βλέπω στους «κίτρινους» πάντως. Έρχονται μεταγραφές, υπόνοιες πως θα γελάσει ο κόσμος κτλ. Εγώ ένα ξέρω: Όποια γνώμη κι αν έχει ο καθένας για τον Θοδωρή Καρυπίδη, μεταγραφικά πάντα την βρίσκει την άκρη και με καλούς παίκτες.

*Πολλές κινήσεις προχωρά ο ΠΑΟΚ, κυρίως παικτών άγνωστων. Μπορεί να αποδειχθούν παικταράδες, απλά μια διαπίστωση κάνω. Δε θα μείνει εκεί πάντως. Στην πορεία του καλοκαιριού, 1-2 κινήσεις με περισσότερο εντυπωσιασμό, θα τις κάνει.

*Οι Ελληνικές ομάδες αυξάνουν σχέσεις με μεταγραφικές αγορές λατινικής Αμερικής να ξέρετε. Εκεί που «έπαιζε» σχεδόν αποκλειστικά Ιβηρική, τότε αλλάζει το πράγμα. Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη κι όλες αυτές οι χώρες της Νότιας Αμερικής, θα έχουν πολλού εκπροσώπους. Μπότο, Αλμέιδα, άκρες Παναθηναϊκού οι βασικοί λόγοι.

*Τον Ολυμπιακό και φέτος δε θα μπορέσουν να τον συναγωνιστούν σε επίπεδο χρημάτων που θα ξοδέψει στις μεταγραφές. Αποφασισμένο, ξεκαθαρισμένο. Θα «πέσει» χρήμα. Ειδικά μετά την υπόθεση Ντε Σάνκτις, είναι και ζήτημα επικοινωνιακό πλέον. Απλά τα περισσότερα στις τελευταίες κινήσεις.

*Αληθεύει πως ελληνική ομάδα χτύπησε την πόρτα του Ρόμπιν Λουντ; Τον ρώτησε μπας και βαρέθηκε το κρύο της Μινεσότα για να γυρίσει στον ήλιο της Ελλάδας. Αλλά μόλις έμαθε πόσα παίρνει εκεί, θυμήθηκε πως έχει κάτι δουλειές που δεν μπορούσαν να περιμένουν…



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved