Ο «ζεστός» Ολυμπιακός, ο χειμώνας-«φωτιά», η ουσία για Χουάνκαρ

Ο «ζεστός» Ολυμπιακός, ο χειμώνας-«φωτιά», η ουσία για Χουάνκαρ

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει στο… ζέσταμα των μεταγραφών που ετοιμάζονται απ’ τις ομάδες, αλλά και για να αναλύσει τα δεδομένα που διαρκώς διαμορφώνονται στο ποδόσφαιρο.

*Έρχεται σεζόν-φωτιά να ξέρετε. Η παρουσία Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ, οι συσχετισμοί που διαμορφώνονται, καθιστούν πλέον το ποδόσφαιρο «πυριτιδαποθήκη». Όχι πως έπαψε ποτέ να είναι, αλλά τώρα άναψε και φιτίλι. Η πόλωση θα φτάσει ουρανό. Χαλαρώστε το καλοκαίρι, γιατί θα βαρεθείτε τις εντάσεις το χειμώνα.

*Τόση κουβέντα σηκώθηκε για τον Χουάνκαρ. Ζήτησε 600.000. Οκ. Που θα τα βρει; Στην Ισπανία; Νομίζετε εκεί έχουν τίποτα λεφτόδεντρα οι μικρομεσαίες ομάδες; Ψάξτε λίγο τι συμβόλαια «παίζουν». Η ελπίδα του Ισπανού θα ήταν να ψάχνεται Ελληνική ομάδα για αριστερό μπακ και να «πουλήσει» τέτοια ιστορία. Τώρα, δύσκολα θα βρει τα λεφτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό και δύσκολα θα πάει αλλού.

*Ονόματα εδώ, ονόματα εκεί, ονόματα παραπέρα. Τσάμπα διαβάζετε αναφορικά με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν αφήνει τίποτα να βγει προς τα έξω. Καλά κάνει. Το είδατε και με τον Λοντίγκιν. Έγινε γνωστό μόλις τελείωσε. Έτσι θα «σκάσουν» και τα υπόλοιπα. Που μάλλον θα είναι ονόματα που δεν διαβάσατε κάπου.

*Ψάχνεται ο Καρλίτος να φύγει. Ξέρει πως δε θα παίζει, ξέρει πως αν απλά «καθίσει» στο συμβόλαιο τότε ουσιαστικά θα χάσει έναν καλό χρόνο καριέρας. Δε δείχνει να είναι τέτοιος τύπος. Δεν είναι Αγιούμπ δηλαδή. Αυτό βολεύει τον Παναθηναϊκό, επειδή θέλει να πωληθεί ένας στράικερ και προφανώς όχι ο Ιωαννίδης.

*Το πήρε το κορίτσι ο Ματέους Βιτάλ. Παντρεύτηκε ο Βραζιλιάνος που πέρασε τη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ήδη με τη σύντροφό του έχουν και μια κορούλα. Στο γάμο παραβρέθηκε και η οικογένεια του Μαουρίσιο, με την οποία τους συνδέουν πλέον ισχυρές φιλικές σχέσεις. Και οι δύο τη νέα σεζόν δε θα είναι στον Παναθηναϊκό.

*Θα κάνει καλές κινήσεις ο Ολυμπιακός ακούω. Θα το ψάξει και για εντυπωσιασμό. Οικονομικά είναι ο πιο ισχυρός αυτή τη στιγμή. Έχει ταμείο για υπερβάσεις. Συνήθως τα καλά «σκάνε» αργά. Αλλά θα «σκάσουν», ειδικά τώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να δείξει πως ο Ολυμπιακός ποτέ δεν μένει στην άκρη για καμία Νότιγχαμ.

*Αλλαγές στην ΑΕΚ, να φάνε και οι κότες. Αλλαγές που θα έπρεπε, όχι και τόσες. Παίκτες δηλαδή. Εκεί είναι η ανάγκη της Ένωσης. Όχι τόσο στα στελέχη. Προφανώς κι εκεί ήθελε διορθώσεις, αλλά το ποδόσφαιρο είναι θέμα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται και αρκετές κινήσεις και ποιοτικές και με προσωπικότητα. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας βέβαια, δεν ψέγουμε την ομάδα. Άλλωστε δεν έχει κι Ευρώπη. Απλά πρέπει να κάνει πολλά.

*Θα έχουμε ζήτημα με τον Καμαρά. Αν πάει στον Ολυμπιακό θα ακουστούν πολλά. Όχι πως θα ενοχληθεί κάποιος, απλά θα ανοίξει νέος τοξικός κύκλος στο ποδόσφαιρό μας. Το ουσιαστικό είναι το πώς θα τον αντικαταστήσουν οι «κίτρινοι». Γιατί όποτε έλειπε ο Καμαρά, δεν σκόραραν ούτε με αίτηση επικυρωμένη στην αστυνομία.

*Πήρε Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός. Υπήρχε η φήμη πως είχε συμφωνήσει με τον Άρη, που αποδείχθηκε φήμη. Η αλήθεια είναι πως οι «κίτρινοι» ψάχνουν τερματοφύλακα. Αν ο Διούδης δε βρει κάτι στο εξωτερικό, λέτε να έχουμε επιστροφή Θεσσαλονίκη; Δύσκολο. Εκτός αν πληρώσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό. Άρα, υπερβολικά δύσκολο.

*Μαζεύει πολλά ταλέντα ο ΠΑΟΚ. Σε ηλικίες που δεν έχουν τις παραστάσεις και την εμπειρία όμως. Όσο καλοί παίκτες κι αν είναι, πρέπει να «ψηθούν» σε διαδικασίες που δεν γνωρίζουν. Θα πάρει χρόνο αυτό. Οπότε για να είναι ουσιαστικά ανταγωνιστικός ο «δικέφαλος» την ερχόμενη σεζόν, πρέπει να πάρει και τουλάχιστον 3-4 έμπειρους ή αλλιώς να επικοινωνήσει πως πρωτίστως θα κοιτάξει το «χτίσιμο».

*Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εκπληκτική σεζόν για τα δεδομένα του. Έφυγε ο προπονητής, έφυγε ο Λοντίγκιν, φεύγει ο Πίρσμαν, θα έχει και συνέχεια. Είναι λίγο ανησυχητική όλη αυτή η διαδικασία, παρότι έχουν δείξει οι Ηπειρώτες πως βρίσκουν την άκρη. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. Είναι καμπανάκι για την επόμενη σεζόν και το κρούω αρκετά νωρίς. Πώς τα λέω ώρες-ώρες…

*Στον μαγικό κόσμο της Super League 2 τα χρήματα είναι λιγοστά και οι ομάδες κόβουν ό,τι μπορούν. Μια επαρχιακή ομάδα δεν πλήρωσε ποτέ τα τέλη κυκλοφορίας του πούλμαν που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της, με τον οδηγό να εύχεται σε κάθε ταξίδι να μην τους κάνει έλεγχο η τροχαία. Κωμικοτραγικές καταστάσεις…



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved