Ίντερ: «Γέφυρα» επιστροφής από Λουκάκου - Έτσι γίνεται το «μπαμ»

Ίντερ: «Γέφυρα» επιστροφής από Λουκάκου - Έτσι γίνεται το «μπαμ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου θέλει να φύγει από την Τσέλσι, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στους «μπλε» και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες

Μάλιστα, προ μηνών και αναφερόμενος στις προθέσεις του, ο Βέλγος επιθετικός, είχε τονίσει: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιρασθώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα ότι έχω την Ιντερ ψηλά στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ιντερ. Το ελπίζω πραγματικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην Τσέλσι».

Αρκετούς μήνες μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος μετρά 15 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν την σεζόν, δεν έχει αλλάξει γνώμη. Παρά την πρόσφατη αναφορά του Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά, αλλά και την άφιξη νέων ιδιοκτητών με τους οποίους προγραμματίζονται συναντήσεις σύντομα, ο Λουκάκου θέλει μια αλλαγή σκηνικού αυτό το καλοκαίρι. Και θέλει να επιστρέψει στην Ιντερ όπως υπενθύμισε εχθές (29/5) η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», προσθέτοντας ότι ο Λουκάκου είναι προτεραιότητα των «νερατζούρι» σε σχέση με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

«Το συναίσθημα με τον Λαουτάρο και τα γκολ που πέτυχε ο «BigRom» βαραίνουν πολύ, αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη», έγραψε η «Corriere» για να διευκρινίσει: «Ενας σέντερ φορ, όπως έχουν δείξει τα 64 γκολ της Ιντερ ήδη σε δύο χρόνια, έχει ισχυρές επιπτώσεις στην παιχνίδι της ομάδας. Μαζί του, η Ιντερ πιθανότατα θα γινόταν και πάλι το νούμερο ένα φαβορί του Scudetto. Η αίσθηση, εντός και εκτός γηπέδου, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, μόνο ενισχύει την υποψηφιότητά του. Ακόμη και οι φίλαθλοι είναι στον... παράδεισο για την επιστροφή του. Από την πλευρά του, ο παίκτης που δεν θέλει να συνεχίσει στην Τσέλσι, εργάζεται επίσης για να επιστρέψει».

Ο Λουκάκου, απέρριψε πρόσφατα προτάσεις από την Νιούκαστλ και την Μίλαν, ενώ έλυσε την συνεργασία του με τον μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, εξηγώντας: «Σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα κανέναν να μιλήσει για εμένα. Κράτησα το στόμα μου κλειστό και επικεντρώθηκα στο να υπηρετήσω την ομάδα και να τελειώσω τη σεζόν με έναν από τους καλύτερους δυνατούς τρόπους».

Χρέη διαμεσολαβητή με τους διοικούντες την Ιντερ, έχει αναλάβει ο δικηγόρος, Σεμπαστιέν Λεντίρ, με την πιθανότερη εξέλιξη στην υπόθεση, να θεωρείται ο δανεισμός διαρκείας του Λουκάκου από την Τσέλσι στην Ιντερ, εάν βεβαίως, συμφωνήσουν οι Λονδρέζοι.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved