Ποιοι θέλουν το «κακό» του Άρη, τα λίγα πράγματα μέχρι Αύγουστο και το μπάτζετ της ΑΕΚ

Ποιοι θέλουν το «κακό» του Άρη, τα λίγα πράγματα μέχρι Αύγουστο και το μπάτζετ της ΑΕΚ

Ο Μαρτυριάρης λίγο πριν ξεκαθαρίσει μια και καλή το αγωνιστικό και μπούμε στο μεταγραφικό, παραθέτει τα δεδομένα που πρέπει να περιμένουν ή να μην περιμένουν οι φίλαθλοι από εδώ και πέρα.

*Τελειώνει το Πρωτάθλημα, σε κάνα μήνα θα αρχίσουν οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Μην περιμένετε να έχουν γίνει πολλά μεταγραφικά. Τα απολύτως απαραίτητα. Πάλι Αύγουστο θα τρέχουμε. Ειδικά αναφορικά με τις πιο «χτυπητές» κινήσεις. Είπαμε θα «πέσει» χρήμα, αλλά όχι και τρέλες.

*Έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της απουσίας Ευρώπης στην ΑΕΚ. Όχι πως το δέχονται, αλλά εδώ που έφτασε το πράγμα δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Τα διάφορα «πουλάκια» αναφέρουν πως δε θα επηρεαστεί το μπάτζετ και η διάθεση για επένδυση ενόψει νέας σεζόν. Άλλωστε αν κρινόταν κάτι απ’ την Ευρώπη, δε θα είχε ήδη αγοραστεί ο Τσούμπερ. Μεταγραφές θα γίνουν, καλές λένε, η πράξη θα δείξει.

*Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαππάς, δήλωσε πρόσφατα πως από Σάββατο ξεκινά η επίθεση για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Γιατί όμως Σάββατο; Γιατί όχι Τρίτη που τελειώνει και τυπικά η σεζόν μετά το ματς με την ΑΕΚ; Δεν εννοώ τίποτα περίεργο. Απλά, μήπως «κλείσει» κάτι μέχρι Τρίτη; Προς τα μέσα ή προς τα έξω. Θα δείξει…

*Δεν… έκατσε καλά στον Παναθηναϊκό η επιλογή Μανούχου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αλήθεια είναι πως μπορούσε να μπει ένας ξένος στην αναμέτρηση, απ’ τη στιγμή που είναι πιθανό να κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη για τους «πράσινους». Κι ας έμπαινε μετά Έλληνας στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Η 2η θέση για το γόητρο είναι να ξέρετε, με τα δεύτερα θα παίξουν και οι δύο αν έχει κριθεί η Ευρώπη για το «τριφύλλι».

*Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Να του ζήσει του παικταρά. Τερματοφυλακάρα και εκπληκτικός χαρακτήρας να ξέρετε. Με τη σύντροφό του να χαίρονται την ωραία τους οικογένεια, την κορούλα τους και το νέο μέλος τον Λέανδρο.

*Πάει για Ιούνιο η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Τώρα αυτόν τον Ιούνιο, τον επόμενο, κανείς δεν ξέρει. Γιατί έπρεπε να έχει προκύψει απόφαση πριν τον Ιούνιο του 2021 εδώ που τα λέμε. Γρήγοροι, να τους το αναγνωρίσουμε. Πάντως δεν είναι κάτι σύνηθες. Σε σημείο που ξαφνιάζονται ακόμη και οι νομικοί.

*Λένε πως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τρεις δικαστές δεν έχουν ομοφωνία και έτσι καθυστερεί η απόφαση. Δηλαδή είναι στο 2-1 η υπόθεση, όποιο κι αν είναι το 2 ή το 1. Στον Άρη αγχώνονται πάντως, γιατί αν τους «σκάσει» Ιούνιο καμιά απαγόρευση μεταγραφών, τρεχάτε ποδαράκια μου μετά.

*Ξέρετε ποιοι άλλοι αγχώνονται; Ομάδες της Super League. Όχι του Big-4 όπως το μάθαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτοί δε σκάνε γνωρίζοντας πως απ’ τη νέα σεζόν «παίζουν» πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ατρόμητος, Αστέρας, ΟΦΗ, αυτοί αγχώνονται. Θα κάνουν μεταγραφές, στοχεύουν σε σημαντική ενίσχυση και αν τιμωρηθεί ο Άρης, θα τον κυνηγήσουν για να τον αφήσουν εκτός πεντάδας ευρωπαϊκής.

*Θα έχετε προσέξει πως τα γήπεδα στην Ελλάδα δε γεμίζουν με τίποτα. Σε σημείο που παραξενεύει. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μισοάδειο, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το ίδιο, Άρης-Ολυμπιακός στενάχωρη εικόνα. Είναι καιρός να τσεκάρουν ξανά την πολιτική των τιμών εισιτηρίων οι ΠΑΕ. Ειδικά με τα δεδομένα της κοινωνίας μας. Πολλοί μάλιστα επιμένουν πως δε θα έχουμε sold out στον τελικό Κυπέλλου, ειδικά αναφορικά με την πλευρά των φίλων του «δικέφαλου» που έχουν και ταξίδι οι περισσότεροι.

*Το εγχείρημα των ομάδων Β πέτυχε λέτε; Νωρίς ακόμη να το κρίνουμε προφανώς. Αλλά δεν είδαμε και κανέναν παίκτη να ξεχωρίζει σε τέτοιο βαθμό που να μπαίνει υποψήφιος για ρόστερ πρώτης ομάδας απ’ τις τέσσερις. Άντε με το ζόρι να πάνε κάποιοι προετοιμασία. Μέχρι εκεί.

 

 



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved