Ο Έλληνας για Παναθηναϊκό, η επιστροφή Σάμαρη και το φαβορί του τελικού

Ο Έλληνας για Παναθηναϊκό, η επιστροφή Σάμαρη και το φαβορί του τελικού

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει με λίγο από μεταγραφές, λίγο από τελικό κυπέλλου και αρκετό ποδόσφαιρο πίσω απ’ τις κουρτίνες.

*Τελικό Κυπέλλου έχουμε, play offs να παίρνουν φωτιά έχουμε, μάχη Λαμίας-Απόλλωνα για την αποφυγή του απ’ ευθείας υπιοβιβασμού έχουμε. Τι άλλο θέλετε απ’ το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Να βλέπετε αγώνες στο επίπεδο του Σίτι-Ρεάλ; Δε θα δείτε ποτέ. Μη χαλιέστε όμως. Βλέπουν στο Ισπανικό ή στο Ιταλικό ή ακόμη και στο Αγγλικό Πρωτάθλημα τέτοια ματς κάθε εβδομάδα; Μην ψαρώνετε λοιπόν.

*Το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου μια και αναφέρθηκε σε αυτό, έχει φαβορί. Τον ΠΑΟΚ. Όχι λόγω ποιότητας, λύσεων, εμπειρίας. Απλά επειδή θα παίξουν οι δύο ομάδες μέσα σε τέσσερις μέρες δύο φορές. Στο Πρωτάθλημα ο «δικέφαλος» θα είναι αδιάφορος. Ο Παναθηναϊκός η λογική λέει πως θα «καίγεται» για βαθμούς. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να νικήσει το «τριφύλλι» δύο φορές τον ΠΑΟΚ σε τέσσερις μέρες; Αν το πετύχει, μαγκιά του και θα του βγάλω το καπέλο.

*Για τώρα άλλοι Θεσσαλονικείς πρέπει να «καίνε» τον Παναθηναϊκό. Άρης. Play Offs. Εκτός έδρας πιο επικίνδυνος. Θα παίξει κλειστά στη Λεωφόρο. Κι αν δε χάσει η ομάδα του Μπούργος, μην την είδατε μετά. «Σφαχτείτε» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για μια θέση.

*Βέβαια στα play offs Άρης και ΑΕΚ δεν κοιτούν τον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» στον τελικό αυτό που ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους» της χώρας είναι να τερματίσουν ο ένας ψηλότερα απ’ τον άλλο. Διότι αν το «τριφύλλι» τερματίσει πέμπτο, η 4η θέση δε δίνει Ευρώπη 100%. Ο τελικός Κυπέλλου είναι μετά τα play offs.

*Μην ξεχνάμε και τα μεταγραφικά. Έχουμε πραγματάκια εκεί. Προοπτικές περισσότερο, δεν έχουν προχωρήσει πολλά ζητήματα. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα φύγει απ’ τον Παναθηναϊκό. Λήγει το συμβόλαιό του, δεν παίζει, καμία απ’ τις δύο πλευρές δεν «καίγεται» για ανανέωση.

*Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από Έλληνα διεθνή. Τον Δημήτρη Λημνιό για να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Πολλά τα αν της υπόθεσης βέβαια. Αν η Τβέντε με την οποία πάει καλά δε θελήσει ή δεν μπορέσει να τον αγοράσει κι αν βρεθεί τρόπος να φύγει απ’ την Κολωνία όπου ανήκει με νορμάλ συμφωνία. Τότε ναι, είναι στο… ραντάρ των «πράσινων».

*Φυσικά η πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα για τον Λημνιό, ίσως να ενεργοποιήσει και τον ΠΑΟΚ. Τον γνωρίζουν άριστα εκεί, «δένει» καλά με τη φιλοσοφία Λουτσέσκου, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Όλα θα εξαρτηθούν απ’ την Κολωνία πάντως, γιατί με εκείνη έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

*Σας έγραψα την προηγούμενη φορά για τα Ελληνόπουλα που ψάχνονται να γυρίσουν πατρίδα. Προσθέστε ένα ακόμη. Ανδρέας Σάμαρης. Έμπειρος, πολλά χρόνια εκτός χώρας. Ήρθε ο καιρός να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να γυρίσει. Αθήνα θα είναι, Θεσσαλονίκη θα είναι, κανείς δεν ξέρει. Με την υποσημείωση του CAS που μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ανακοινώσει απόφαση, ο Άρης θα μπορούσε να είναι ενδιαφερόμενος. Γιατί ψάχνεται για Ελληνικό στοιχείο.

*Εκεί στη Λαμία το τερμάτισαν. Οκ, να μη δεχτούν να μπει κόσμος που πήγε στο γήπεδο. Αλλά να μην βρέξουν το χορτάρι μπας και εμποδίσουν το ποδόσφαιρο του αντιπάλου; Αυτό είναι τακτικές προηγούμενων δεκαετιών. Είναι απορία πως η ομάδα που είχε σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα, έφτασε σε αυτό το σημείο.

*Το πλήρες όνομα του Αλμέιδα, είναι Ματίας Χεσούς Αλμέιδα. Δηλαδή Ιησούς. Θα μπει η ΑΕΚ στην Αγία Σοφία με τον Ιησού της. Το λες και σημαδιακό. Κυρίως το λες ρίσκο εδώ που τα λέμε. Προσωπικότητα τεράστια. Ως προπονητής θα φανεί. Η σχολή των Αργεντινών τεχνικών πάντως, κερδίζει πόντους τα τελευταία χρόνια.

*Ανακατατάξεις έρχονται στον Ολυμπιακό. Πώς να μην έρθουν έτσι όπως κατέληξε η σεζόν; Είναι μαγκιά τους που θεωρείται αποτυχημένη σεζόν που θα πάρουν Πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα είχαμε χρόνια να δούμε τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο απ’ αυτούς.

*Λέτε να τεθεί κάνα θέμα Μαρτίνς; Μπα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και έχουν αλλάξει τα δεδομένα από παλιότερες εποχές που οι αλλαγές ήταν σύνηθες φαινόμενο. Οργανωτικά λειτουργούν σε καλά επίπεδα. Εμπιστοσύνη υπάρχει. Το ερώτημα είναι βέβαια, αν υπάρχει η εμπιστοσύνη που υπήρχε μέχρι τον Δεκέμβρη για παράδειγμα; Εκεί θα πόνταρα στο όχι.

*Λεβαδειακός-Βέροια για την άνοδο στην Super League. Ωραίο ζευγάρι. Θα δούμε πολλά Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Άσχετο μην τα συνδέετε, έτσι θυμήθηκα πάλι τα play offs και τον τελικό Κυπέλλου.

 



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved