Καραπαπάς: «Θα γίνει ό,τι χρειαστεί» - Έρχεται «σκούπα» στον Ολυμπιακό

Καραπαπάς: «Θα γίνει ό,τι χρειαστεί» - Έρχεται «σκούπα» στον Ολυμπιακό

Ξεκάθαρο μήνυμα για «σκούπα» στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στον Σπορ ΦΜ 94,6 επιβεβαίωσε τη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις εμφανίσεις της ομάδας και την απόδοση κάποιων μεταγραφών και προανήγγειλε ριζικές αλλαγές στην ομάδα, προκειμένου να συνδυάσει πρωτάθλημα, πρόκριση στους ομίλους του Champions League και καλύτερο ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

-το αν είναι αποτυχημένη η σεζόν: «Διαφωνώ με τη λέξη αποτυχία σε μια χρονιά που η ομάδα πλησιάζει το πρωτάθλημα. Δεν το έχει πάρει ακόμη, είναι κοντά όμως και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να το πάρουμε. Πουθενά στον κόσμο δεν μπορείς να κολλήσεις δίπλα σε μια ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα τη λέξη αποτυχημένος. Όποιος το ισχυρίζεται αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Έχουμε ένα τρανό παράδειγμα από την Μπάγερν. Ο μεγάλος στόχος της ήταν το Champions League, αλλά αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ. Μετά από τρεις μέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα και πανηγυρίστηκε πάρα πολύ σε ένα κατάμεστο γήπεδο».

-τον ανταγωνισμό με τον ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία χρόνια ο ανταγωνιστής του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει πάρει τρία χρόνια στην ιστορία του κι εμείς θα φτάσουμε τα τρία σερί. Δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο; Βεβαίως δεν μας αρέσει. Και πρώτα στον κύριο Μαρινάκη. Ο άνθρωπος αυτός, που το μεγάλο του προσόν είναι να δημιουργεί, όταν τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα κάνει αυτό που πρέπει για να ανανεωθεί η ομάδα ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός παίζει ασταμάτητα για 2,5 χρόνια. Είμαστε 12 χρόνια, αν βάλουμε και τις ισοβαθμίες, μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Εμείς καταλαβαίνουνε ότι στον κόσμο δεν αρέσει αυτό που βλέπει στο γήπεδο. Ναι, υπήρχαν αστοχίες σε μεταγραφές. Όλοι κρινόμαστε από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, αλλά εδώ πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα νούμερο 47, όχι 2, 5 ή 8, αλλά 47. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πάρουμε την Τετάρτη».

-τον προγραμματισμό της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Αν δεν είχε γίνει ο πόλεμος της Ρωσίας και πλέον αφού υπάρχει πιθανότητα να περάσουμε έναν γύρο με τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ, θα παίζαμε 5 Ιουλίου. Εμείς είπαμε στην ΕΠΟ πως είναι αντιποδοσφαιρικό να παίζει μια ομάδα τελικό στις 21 Μαΐου, η ομάδα θέλει αποφόρτιση έναν μήνα. Είπαμε πως πρέπει ο τελικός να γίνεται νωρίτερα. Δεν μπορείς να βάλεις άκριτα τον τελικό σε μια ημερομηνία για να βγάζουν κάποιοι φωτογραφίες. Οι περισσότερες χώρες που παίζουν τον τελικό πριν λήξει το πρωτάθλημα χαζές είναι; Αν δεν είχε γίνει ο πόλεμος στη Ρωσία, θα έφευγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στις 22 Μαΐου και θα γυρνούσαν στις 4 Ιουνίου για προετοιμασία! Θα σέρνονταν όλη τη χρονιά! Αν ποτέ πάρει κάποια άλλη ομάδα το πρωτάθλημα, που δεν το βλέπω, θα αλλάξει και θα γίνεται νωρίτερα το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει τελικό ενώ ήταν σε διακοπές, έχει παίξει τελικό στην έναρξη της νέας σεζόν κλπ. Πρέπει να διευκολύνεται ο εκάστοτε πρωταθλητής για τα προκριματικά».

-τις αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού: «Στην εποχή των social media ακούγονται αυτοί που γκρινιάζουν. Έχουμε αυτούς που γκρινιάζουν μόνιμα, υπάρχουν οι βαλτοί, υπάρχουν οι στρατιές troll και υπάρχουν και αυτοί που δεν ακούγονται. Μας λέγανε πως δεν περάσαμε την Άιντραχτ, την Άιντραχτ που θα πάει στον τελικό του Europa και θα το πάρει κιόλας. Η Αταλάντα ήταν καλύτερη, μπορεί ο Ολυμπιακός προ διετίας να την είχε. Πήγαμε όμως ξανά μακριά, περάσαμε τους ομίλους. Η Φενέρμπαχτσε είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και δεν πέρασε».

-την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό: «Όλοι θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, κι εμείς δεν πιστεύουμε πολλές φορές αυτό που βλέπουμε. Το θέλει πρώτος αυτός που πληρώνει και βλέπει τεράστια συμβόλαια να είναι εκτός ομάδας. Η αυριανή μέρα είναι ξεκάθαρη. Έχει επανεκκίνηση, εκκαθάριση αρκετά μεγάλη και θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League. Και θα πανηγυρίσουμε πάρα πολύ το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας, όπως θα κάνουμε και στο 48ο και στο 50ο».

-τον κόσμο στα γήπεδα: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΣ. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Έχει φύγει λόγω οικονομικής κατάστασης, λόγω Covid, κάποιοι είναι εκτός λόγω μη εμβολιασμών και σπάσανε οι παρέες. Αυτά πρέπει να τα λύσουμε. Επιτέλους, βάλτε κόσμο και των δύο ομάδων στα γήπεδα. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Όπου δεν μπορούμε, να μπορέσουμε. Αν δεν αρχίσουμε ριζοσπαστικά, δεν θα γίνει ποτέ. Δείτε χθες τι γινόταν στο Φέγενορντ-Μαρσέιγ και δεν συνέβη τίποτα. Υπήρχε τάξη. Όλα λύνονται! Να πάρουν την απόφαση όλοι ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στα γήπεδα. Ακούω ήδη ότι θα βάλουν 50.000 θεατές στον τελικό του Κυπέλλου. Σωστό είναι! Αν ήταν ο Ολυμπιακός, βέβαια, η επιθυμία της ΕΠΟ θα ήταν να μπουν στο γήπεδο 200 θεατές».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved