Εθνική Ελλάδας: Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πογέτ - «Δέσμευση και επιθυμία για τη νίκη»

Εθνική Ελλάδας: Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του ο Πογέτ - «Δέσμευση και επιθυμία για τη νίκη»

Πρεμιέρα στο «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας για τον Γκουστάβο Πογέτ στο αυριανό φιλικό με την Ρουμανία - Όσα είπε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην συνέντευξη Τύπου

Iδιαίτερα κεφάτος και έτοιμος για δουλειά είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό φιλικό με την Ρουμανία που θα είναι και η πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Εθνικής ομάδας σε αγώνα εξήγησε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα δουλέψει.

«Καλησπέρα σε όλους. Νιώθω πως ήθελα λίγες ακόμα μέρες. Λίγο παραπάνω χρόνο με την ομάδα. Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες αύριο. Και εγώ και ο συνάδελφός μου στη Ρουμανία είμαστε νέοι» είπε αρχικά για να προσθέσει: «Προσπαθήσαμε να είμαστε σαφείς στα παιδιά στις οδηγίες μας».

Για το τι θέλει από τους παίκτες του επεσήμανε: «Δέσμευση, επιθυμία για τη νίκη και να εφαρμόσουμε τα βασικά που έχουμε πει έως τώρα και που θα αποτελέσουν και τη βάση μας για το μέλλον. Τρία πράγματα θέλουμε δηλαδή».

Για τον Ιορντανέσκου: «Μιλάμε μέσα στην ομάδα και για αυτόν και για τον πατέρα του. Και αυτός αναλύει εμάς. Δεν είχε και αυτός αρκετό χρόνο. Ίσως να έχει πιο μεγάλη πίεση. Όμως και οι δύο θέλουμε να πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον Πετρέσκου: «Ναι έχουμε μιλήσει. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είχαμε βρεθεί σε ένα φιλικό στην Κύπρο. Έχω μόνο καλές σκέψεις για τον Πετρέσκου».

Για τον σχηματισμό του: «Ένα σύστημα χρησιμοποιώ και έχω στο μυαλό μου. Ξέρω όμως πως και ο αντίπαλος προπονητής θα έχει παρακολουθήσει την τακτική μου».

Για τον Μιτρίτσα: «Γνωρίζουμε συνολικά τους παίκτες της Ρουμανίας. Τον έναν στην ελληνική Λίγκα τον έχω δει και ζωντανά».

Για την Ρουμανία και τον Λουτσέσκου και εάν μίλησε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε μιλήσει. Μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι αλλά και οι 2 προπονητές ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αν και φιλικό».

Για το τι επιζητά και τον κορυφαίο Ρουμάνο παίκτη: «Ως άνθρωπος του αθλητισμού πάντα έχω στο μυαλό μου τη νίκη. Θέλω όμως να δω κάποια πράγματα. Από τον πάγκο θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δω και κάποια πράγματα από την προπόνηση. Και κάποια πράγματα που προετοιμάζουμε ενόψει Nations League. Ο καλύτερος Ρουμάνος παίκτης είναι ο Νταν Πετρέσκου (γελάει επειδή είναι φίλος του)».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved