Ligue 1: «Στραβοπάτημα» για Μονακό

Ligue 1: Στο 0-0 έμεινε η Μονακό κόντρα στη Λοριάν και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στις θέσεις της Ευρώπης.

Λευτέρης Μπακολιάς
Ligue 1: «Στραβοπάτημα» για Μονακό

Σημαντική απώλεια βαθμών για τη Μονακό. Φιλοξένησε τη Λοριάν για την 24η αγωνιστική και δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, αποτέλεσμα που αποτελεί γκέλα για τους γηπεδούχους.

Είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες η Μονακό, αλλά δεν κατόρθωσε να μετατρέψει κάποια απ’ αυτές σε γκολ. Η Λοριάν με πάθος και σωστή τακτική κατάφερε να αποκρούσει πολλές επιθέσεις των γηπεδούχων κι έτσι πανηγύρισε την κατάκτηση ενός βαθμού σημαντικού στην προσπάθειά της για σωτηρία.

Η Μονακό μετά το «Χ» κόντρα στη Λοριάν, έφτασε τους 37 βαθμούς και ισοβαθμεί με Ρεν και Λιόν στην 5η θέση, ενώ η Λοριάν ανέβηκε στην 17η θέση με 21 βαθμούς.

COMMENTS