Απείλησαν παίκτες με σουγιάδες σε τοπικό αγώνα

Απείλησαν παίκτες με σουγιάδες σε τοπικό αγώνα

Καταγγελία «βόμβα» από ομάδα της ΕΠΣΑ για σοβαρά επεισόδια με προπηλακισμούς και απειλές με σουγιάδες.

Ο Μικρασιατικός προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Κηπούπολη το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών.

Η ομάδα της Καισαριανής με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για προπηλακισμούς και απειλές με σουγιάδες στους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μικρασιατικού Καισαριανής:

Κύριοι,

Σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα μας στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αντίπαλο τον Α.Ο. Κηπούπολης έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Εμείς σαν σωματείο δεν πρεσβεύουμε αυτό το ποδόσφαιρο που συναντήσαμε χθές από πλευράς Κηπούπολης. Εμείς, ο Μικρασιατικός, με 250 παιδιά στην Ακαδημία και 7/11 μικρούς στη βασική ενδεκάδα και άλλους 4 στον πάγκο πρεσβεύουμε ένα ρομαντικό ποδόσφαιρο με παρουσία οικογενειών στις κερκίδες αγωνιζόμενοι με ευγενή άμιλλα και διατείνοντας τον υγιή ανταγωνισμό. Αντ’αυτου οι άνθρωποι της Κηπούπολης μας θύμισαν παλιές πέτρινες εποχές με βία και τραμπουκισμους .

Συγκεκριμένα η “φιλοξενία” ξεκίνησε με την άφιξη των παιδιών μας (ναι, για παιδιά πρόκειται γεννηθέντες 2003,2004,2005) με προπηλακισμούς στην είσοδο του γηπέδου από ομάδα 15 ανθρώπων της Κηπούπολης με εντελώς άηθες υβρεολόγιο. Αυτό συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από το μεγάφωνο που διατηρούν οι “κύριοι” στη κερκίδα.

Το χειρότερο όμως συνέβη στην διακοπή του ημιχρόνου και ενώ οι παίκτες μας ήταν στ’ αποδυτήρια με τον προπονητή μας κ. Σταμπουλίδη να τους δίνει οδηγίες, εισέβαλαν με επιθετική συμπεριφορά και ύφος μπράβοι βρίζοντας και απειλώντας με σουγιάδες στα χέρια ότι αν δεν χάσουμε “δεν θα φύγουμε ζωντανοί, ότι θα γ… οι μάνες μας” και άλλα τέτοια αίσχη.

Υπήρξε μεγάλη ένταση και προκλήθηκε αναστάτωση που θορύβησε το διαιτητικό τρίο και τους παρατηρητές αναγκάζοντας τους τραμπούκους να αποχωρήσουν από τη πίσω πλευρά των αποδυτηρίων μας, τονίζεται δε ότι ο χώρος αυτός είναι αφύλακτος και οι “κύριοι” της Κηπούπολης μας είχαν προειδοποιήσει ότι “να προσέχετε γιατί από κει μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε” φωτογραφίζοντας δήθεν κλέφτες και νίπτοντας τας χείρας τους για ότι συμβεί.

“Κύριοι” της Κηπούπολης αυτοί είστε και το δείξατε με την ειρωνεία και την στάση που επιδείξατε μετά το συμβάν πως “είστε εδώ για να μας προστατεύσετε” αλλά ως δια μαγείας την ώρα του περιστατικού εξαφανιστήκατε και ότι “δεν έχει σχέση το συμβάν με τον αγώνα” και ότι ” μπήκαν για να μας κλέψουν” (άλλωστε μας είχατε προειδοποιήσει έτσι; ) και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι θα συνέβαινε αν δεν κερδίζατε. Ευχαριστούμε λοιπόν το Θεό που χάσαμε και κατορθώσαμε να επιστρέψουμε τα παιδιά μας υγιή και ασφαλή στις οικογένειές τους.

ΥΓ: Ο παρατηρητής και ο υπερπαρατηρητής έχουν επιληφθεί του θέματος από τη πρώτη στιγμή και αναμένουμε την έκθεση τους ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί.

ΥΓ2: Κύριοι της ΕΠΣΑ βάλτε τέλος στην ανοχή σε τέτοια περιστατικά. Τέτοιοι παράγοντες και τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τον αθλητισμό.

ΥΓ3: Και μια απορία: Πως είναι δυνατόν ο διαιτητής να μην έχει γράψει στο φύλλο αγώνος τίποτα από όλα αυτά λες και δεν έγιναν, ενώ είναι σίγουρο ότι τα αντιλήφθηκε γιατί κλήθηκε από εμάς και η απάντηση του ήταν ότι δεν ήταν δική του αρμοδιότητα; Ερώτηση: Κύριε διαιτητά εάν αυτό είχε συμβεί στα δικά σας αποδυτήρια θα είχατε συνεχίσει τον αγώνα;

ΥΓ4 : Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει-θα συνεχίσουμε το υγιές ρομαντικό ποδόσφαιρο με παιδιά της Ακαδημίας μας να παίζουν και τις οικογένειές τους να χειροκροτούν από τις κερκίδες.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved