Κάλεσμα από Ερασιτέχνη

Κάλεσμα από Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται ότι τα αποτελέσματα των επαφών για την οικονομική και διοικητική θωράκιση του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν ήταν τα αναμενόμενα, εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Χείρα βοηθείας από την τοπική κοινωνία, αλλά και γενικότερα, περιμένουν οι «κοκκινόμαυροι». Με ενωτική ανακοίνωση-άνοιγμα προς πάσα κατεύθυνση, ο ΜΓΣ καλεί για συσπείρωση ενόψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης την Τετάρτη (η πρώτη συνάντηση την Παρασκευή θα είναι τυπική, αφού δεν προβλέπεται να υπάρξει απαρτία).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Μετά τη φετινή πετυχημένη περίοδο Διοίκησης Πρωτοδικείου του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλαμαριάς, που ανέβηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, επιτεύχθηκε και ο κυριότερος στόχος, που ήταν η άνοδος του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Football League 2 (Γ Εθνική Κατηγορία).

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, ο έφορος της ομάδας, κ. Χαραλαμπίδης Αχιλλέας, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες και πρωτεργάτες της ανόδου της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, πήρε εντολή από το Διοικητικό Συμβούλιο να ξεκινήσει επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες και παλιούς παράγοντες, που θα είχαν τη διάθεση να συνεισφέρουν οικονομικά για τη δημιουργία μια νέας εύρωστης οικονομικά Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα είχε ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Football League 2 και φυσικά να ανέλθει στη Football League (Β Εθνική Κατηγορία).

Δυστυχώς, όμως, σήμερα οι οικονομικές συγκυρίες στην πατρίδα μας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, για αυτό και τα αποτελέσματα των επαφών δεν ήταν τα αναμενόμενα. Για το λόγο αυτόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλαμαριάς, ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του στις 15 Ιουνίου 2011, όπου και θα αποφασιστεί η δημιουργία μια νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να συμμετάσχει μαζικά, αφήνοντας όλοι πίσω τις έχθρες, τις διχόνοιες και τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος, ώστε ενωμένοι να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα πορεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας προς τα μεγάλα σαλόνια της Super League. O Απόλλων έχει ένα λόγο παραπάνω σήμερα να χρειάζεται την οικονομική και ηθική στήριξη όλων των απανταχού Απολλωνιστών σε Ελλάδα κι Εξωτερικό».



Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved