Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1: Κρατά μόνο την πρόκριση η Ένωση (photos+videos)

Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1: Κρατά μόνο την πρόκριση η Ένωση (photos+videos)

Κηφισιά-ΑΕΚ: Η Ένωση προκρίθηκε στους «8», αλλά προβλημάτισε και πάλι.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΚ, χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς με 4-0 επί της Κηφισιάς, καθώς στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» έμεινε στο 1-1. Η Ένωση παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ψυχωμένη Κηφισιά.

Ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε το γκολ στο 55’ για την ΑΕΚ, αλλά ο Τετέι στο 73’ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας ένα ιστορικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ προβλημάτισε και πάλι με την εικόνα της, καθώς οι παίκτες της έκαναν πολλά λάθη και δεν εκμεταλλεύτηκαν όλοι την ευκαιρία που τους έδωσε ο Γιαννίκης να αγωνιστούν.

Ψαχνόταν η ΑΕΚ, πιο σίγουρη η Κηφισιά

Με αλλαγές παράχθηκε η ΑΕΚ στην Καισαριανή, με τον Αργύρη Γιαννίκη να δίνει φανέλα βασικού και στον νεαρό χαφ Μουστακόπουλου λόγω απουσιών. Οι αρκετές αλλαγές, σε συνδυασμό με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ευθύνονται για το ότι η Ένωση άργησε να βρει καλό ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι της. Αντίθετα, η Κηφισιά ήταν πιο κινητική και πιο απειλητική στα πρώτα λεπτά, χωρίς να ανησυχήσει πολύ τον Τσιντώτα. Ο Κρητικός έκανε κάποιες καλές ενέργειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Βρήκε πατήματα η Ένωση

Η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ σημειώθηκε στο 30’, όταν ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Γέβτιτς, εκείνος έκανε το γύρισμα για τον Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιχείρησε με τακουνάκι να σκοράρει, ο Αντωνόπουλος όμως μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 41’ το σουτ του Τάνκοβιτς πέρασε άουτ, ενώ η κεφαλιά του Σουηδού στο 42’ κατέληξε στην αγκαλιά του Αντωνόπουλου.

Γκολ με τον Λιβάι Γκαρσία

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο ορεξάτα και κατάφερε στο 55’ να πετύχει το γκολ. Ο Λιβάι Γκαρσία με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Αντωνόπουλο κι έκανε το 0-1.

Η Κηφισιά στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει, με κάποια σουτ των Καλλέργη και Οικονομίδη.

Ισοφάριση με Τετέι

Στο 72’ ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την Κηφισιά, με τον Τετέι να εκμεταλλεύεται λάθος έξοδο του Τσιντώτα και να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-1.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και η Κηφισιά είχε ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι επιθετικές προσπάθειες της Ένωσης δεν είχαν αποτέλεσμα.

Αντίθετα, στο 90’ ο Τετέι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του. Στο 90+1’ η ΑΕΚ απάντησε με ένα καλό σουτ του Ρότα, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (82’ Παυλάκης), Πρίτσας (66’ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58’ Καλλέργης), Καραγκούνης (58’ Φερέιρα), Κρητικός (66’ Τετέι).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Ρότα, Μήτογλου (58’ Λάτσι), Σβάρνας, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (82’ Χατζισαφί), Τάνκοβιτς (66’ Τσούμπερ), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.



Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved