Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μήνυμα Ράνγνικ σε Πογκμπά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μήνυμα Ράνγνικ σε Πογκμπά

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, παραδέχθηκε ότι δεν θα προσπαθήσει να πείσει τον Πολ Πογκμπά να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», σε περίπτωση που ο τελευταίος έχει αποφασίσει να φύγει

Το 2016 ο 28χρονος Πογκμπά επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» με μεταγραφή-ρεκόρ τότε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που άγγιξε τα 90 εκατ. λίρες. Ο Γάλλος μέσος και παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «τρικολόρ» το 2018 μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που του επιτρέπει να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες από τον ερχόμενο Ιανουάριο, εφόσον, η Γιουνάιτεντ δεν του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο.

Κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να γίνει εάν κρίνει κανείς κι από τις τελευταίες δηλώσεις του Ράνγκνικ: «Δεν θα έλεγα ότι δεν αξίζει να παραμείνει, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να επιθυμούν οι ίδιοι να μένουν στις ομάδες τους και να παίζουν με όλες τους τις δυνάμεις», σχολίασε ο προπονητής των «μπέμπηδων» και συνέχισε:

«Αν ένας παίκτης δεν θέλει να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και μακροπρόθεσμα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη.

Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο, με φανταστικούς οπαδούς, οπότε δε νομίζω ότι κάποιος στον σύλλογο πρέπει να προσπαθήσει να πείσει έναν παίκτη να μείνει. Ας επιστρέψει πρώτα με το καλό, να ξαναβρεί πλήρως την φόρμα του και να προπονηθεί με την ομάδα και μετά θα δούμε τι θα συμβεί.»

Ο Πογκμπά έμεινε εκτός δράσης από τα επτά τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ, μετά το μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στον μηρό στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Εθνικής Γαλλίας στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2022.

Ο Ράνγκνικ, ο οποίος εξακολουθεί να αξιολογεί την ομάδα του έχοντας αναλάβει τα ηνία της λιγότερο από δύο εβδομάδες, έχει τις δικές του ιδέες για το τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση του Πογκμπά.

«Πρέπει να τον γνωρίσω, να μιλήσουμε. Το θέμα είναι να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε είναι υψηλής έντασης», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός και κατέληξε:

«Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρεθεί πλήρως σε φόρμα. Μόλις συμβεί αυτό θα τον υπολογίζω για τη μεσαία γραμμή, όχι ως επιθετικό ή ως αριστερό εξτρέμ.

Το μόνο που με ενδιαφέρει επί του παρόντος είναι πώς θα τον φέρουμε σε πλήρη φόρμα. Μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης, το γνωρίζω πλήρως. Αλλά αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες. Δεν είμαι μόνο ο προπονητής του Πολ Πογκμπά. Είμαι επίσης προπονητής όλων των άλλων παικτών.»



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved