Διάψευση για την 7η Χρυσή Μπάλά του Μέσι

Διάψευση για την 7η Χρυσή Μπάλά του Μέσι

Ο διευθυντής του France Football διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα διέρρευσαν για ενημέρωση του Λιονέλ Μέσι πως είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας!

Τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το ποιος θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, χωρίς έναν παίκτη που… σάρωσε τα πάντα, ο καθένας επιλέγει αυτό που θα ήθελε ουσιαστικά. Αρχικά υπήρξε μια υποτιθέμενη λίστα που είχε πρώτο τον Λεβαντόφσκι, ενώ σήμερα προέκυψαν δημοσιεύματα πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο νικητής!

Τα δημοσιεύματα που τόνιζαν πως ο Αργεντινός άσος έχει ήδη ενημερωθεί πως γίνεται κάτοχος της 7ης Χρυσής Μπάλας, ήρθε να διαψεύσει κατηγορηματικά ο διευθυντής του France Football. Του Γαλλικού περιοδικού που εδώ και δεκαετίες έχει θεσπίσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Ο Πασκάλ Φερέ ρωτήθηκε για τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ που προήλθαν από την Ισπανία κυρίως. Φάνηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα εκνευρισμένος απ’ την έκταση που έχει πάρει η συγκεκριμένη φημολογία. Στοιχείο που καταδεικνύεται απ’ την απάντησή του.

«Είναι μια μεγάλη μ…….α. Είναι κάτι που βλέπουμε τις τελευταίες δέκα μέρες», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του France Football και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια μεγάλη μπλόφα». Το τι ακριβώς ισχύει, φυσικά, θα φανεί στην επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.



Μακάμπι: «Η ομάδα θα συγκεντρωθεί ξανά στο Βελιγράδι»
Μακάμπι: «Η ομάδα θα συγκεντρωθεί ξανά στο Βελιγράδι»
Παναθηναϊκός: Ο μήνας που δείχνει το μέλλον του!
Παναθηναϊκός: Ο μήνας που δείχνει το μέλλον του!
Λόνι Ουόκερ: «Είμαι καλά γιατί Εκείνος με φροντίζει πάντα»
Λόνι Ουόκερ: «Είμαι καλά γιατί Εκείνος με φροντίζει πάντα»
Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»
Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved