Το CAS, η Ευρώπη, οι μεταγραφές, το… πρώην κάστρο και η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Το CAS, η Ευρώπη, οι μεταγραφές, το… πρώην κάστρο και η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει τώρα που… φουντώνει η μάχη της Ευρώπης με έναν σημαντικό αστερίσκο που όλοι ξεχνούν!

*Παναθηναϊκός ή Άρης; Κακά τα ψέματα, έτσι θα πάει το πράγμα. Μην περιμένετε είτε οι «πράσινοι» είτε οι «κίτρινοι» να κάνουν τέτοιο ντεμαράζ που θα φτάσουν την πρώτη τριάδα. Οπότε η τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμη, μεταξύ τους θα παιχτεί.

*Οπότε ο… αστερίσκος του CAS θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν ο Άρης πάρει πίσω τους 6 βαθμούς, θεωρητικά είναι φαβορί. Λέμε θεωρητικά επειδή έχουμε δρόμο ακόμη. Ακόμη κι αν δεν αλλάξει η ποινή για τον Λάσκοφ, πάλι δεν έχει κριθεί τίποτα.

*Όσοι ξέρουν, πάντως, λένε πως δύσκολα θα αλλάξει την απόφαση το CAS. Πρέπει να έχει σημαντικές αποδείξεις ή να μην διαπιστώσει ούτε ενδείξεις για την απόφαση που ήδη έχει ληφθεί απ’ τα εγχώρια όργανα.

*Στον Άρη φωνάζουν πως η ίδια η πλευρά του Λάσκοφ πήρε πάνω της την ευθύνη. Ναι έχει τη σημασία του το γεγονός, αλλά να ξέρετε κάτι: Δικαστικά δεν καθορίζει αποφάσεις μια τέτοια «ομολογία». Και μιλάμε για μια υπόθεση που αν παρατηρήσατε, ούτε λεπτομέρειες απ’ το σκεπτικό διέρρευσαν, ούτε τίποτα. Λέτε ο Άρης να έβλεπε μια απόφαση τόσο κραυγαλέα εναντίον του και να μην είχε βγάλει στη φόρα το σκεπτικό που δε θα έστεκε; Απλή λογική είναι…

*Είναι ζήτημα για τον Ολυμπιακό τα εντός έδρας φέτος. Δε νίκησε την Λουντογκόρετς, αποκλείστηκε. Δε νίκησε Ατρόμητο. Δε νίκησε Παναθηναϊκό. Με το ζόρι νίκησε Αντβέρπ στο τέλος. Έχασε από Άιντραχτ. Ε, δεν πάει και τόσο καλά το πράγμα στο Φάληρο.

*Η σημαντικότερη νίκη εντός έδρας για τον Ολυμπιακό, ήταν με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο ματς που έδωσε κεκλεισμένων δηλαδή. Τι έγινε; Ξέμαθε ο ΟΣΦΠ να παίξει με τον κόσμο του; Όχι φυσικά. Απλά έχει ένα σημαντικό πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που κλείνονται.

*Δημιουργικά ο Ολυμπιακός, είναι μεν πιεστικός, αλλά δίχως τόση φαντασία στο ένας με έναν. Γι’ αυτό και ενώ έχει 70% κατοχή για παράδειγμα, δε «βγάζει» ευκαιρίες και κυρίως δε σκοράρει με τη συχνότητα που τον είχαμε συνηθίσει. Κρατήστε αυτή την αδυναμία στα εντός για τη συνέχεια της σεζόν. Γιατί είναι στοιχείο πρωτόγνωρο για την ποιοτικότερη Ελληνική ομάδα.

*Θέλει δημιουργικό μέσο ο Παναθηναϊκός; Θέλει. Θέλει παίκτη πίσω απ’ τον Ρούμπεν απ’ τη στιγμή που ο Κουρμπέλης πάει όλο και πιο πίσω; Θέλει. Θέλει στόπερ; Πολύ πιθανό να θέλει. Θέλει αναπληρωματικό αριστερό μπακ; Θέλει. Θέλει εξτρέμ; Θέλει. Φορ; Ε να μη θέλει!

*Χάσατε το μέτρημα έτσι; Κι εμείς. Πολλές… τρύπες έμειναν απ’ το περασμένο καλοκαίρι στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Μην περιμένετε να καλυφθούν τον Ιανουάριο, είναι πρακτικά αδύνατο. Δεδομένα όμως, θα είναι… ζεστός Γενάρης για το «τριφύλλι». Σε ποιο βαθμό, θα το δούμε στην πράξη.

*Αναφέραμε τον Κουρμπέλη. Σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών και στην καλύτερη περίπτωση θα επιστρέψει σε δύο μήνες από τώρα. Συνολικά ένα χρόνο εκτός. Δε γίνεται μετά από 12μηνη απουσία ποδοσφαιριστή να μην υπάρχουν ευθύνες! Έστω κι αν οι ευθύνες είναι δικές του. Επαγγελματίας είναι, τι πάει να πει δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά; Μην ξεχνάμε πως την περασμένη άνοιξη ακούγαμε πως ο Κουρμπέλης θα προλάβει μέρος της προετοιμασίας και ο Σένκεφελντ θα είναι έτοιμος τέλη Αυγούστου. Φτάσαμε Νοέμβρη…

*Ο Άρης παρακαλούσε για ξένο διαιτητή με την ΑΕΚ. Μπήκε Έλληνας. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική παίζει Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ. Ορίζεται ξένος διαιτητής. Το λες κι επίδειξη δύναμης, ή δεν το λες; Το λες, το λες…

*Ο Φαν’ τ Σχιπ θα μείνει στην Εθνική όπως όλα δείχνουν. Το ένα… μπλοκ θα φωνάζει. Θα βρίσκει λόγους που δε θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς ένα ξέρουμε: Έπαιξε καλά ματς η Εθνική. Βρίσκει έναν κορμό η Εθνική. Οι παίκτες γουστάρουν τον Ολλανδό. Η ομάδα έγινε ξανά «οικογένεια» παρά τη γύρω τοξικότητα. Να μείνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός λοιπόν, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

*Έρχεται και ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Τις τέσσερις προηγούμενες φορές που ο «δικέφαλος» δεν τα κατάφερε στην έδρα του φέτος, νίκησε το αμέσως επόμενος εκτός και σχετικά άνετα. Ριέκα-ΠΑΟΚ 0-2, Λίνκολν-ΠΑΟΚ 0-2, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3, Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ 1-2. Η ήττα την Πέμπτη ήταν το 5ο κακό εντός αποτέλεσμα. Τώρα πάει Λεωφόρο… Για να δούμε.

*Η εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Άρη, δεν ήταν καλή. Έχει ελαφρυντικά βέβαια, αλλά καλή δεν ήταν. Πάντα ο… μήνας του μέλιτος των νέων προπονητών, τελειώνει. Εκεί είναι το στοίχημα του Γιαννίκη. Ο οποίος έχει στα υπέρ του ένα στοιχείο που δύσκολα διέθεταν προκάτοχοί του: Την πίστη του κόσμου προς το πρόσωπό του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ - Το σκεπτικό για την τιμωρία Μελισσανίδη

Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ - Το σκεπτικό για την τιμωρία Μελισσανίδη

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Πούγγουρα - Τα παιχνίδια που χάνει

Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Πούγγουρα - Τα παιχνίδια που χάνει

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς... 2024

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς... 2024

Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved