Το μπορεί: Ο Ατζούν παίρνει τη Χαλ! (Photos)

Το μπορεί: Ο Ατζούν παίρνει τη Χαλ! (Photos)

Αγοραπωλησία με… άρωμα Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζάλι είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Χαλ!

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι είναι γνωστός στη χώρα μας λόγω των τηλεοπτικών παραγωγών στις οποίες εμπλέκεται. Όπως το Survivor, απ’ το οποίο τον έμαθαν κιόλας οι περισσότεροι Έλληνες. Ο Τούρκος εκατομμυριούχος, είναι λάτρης του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου. Με το οποίο εμπλέκεται ενεργά!

Όπως είναι γνωστό, ήταν εκ των μετόχων της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία. Απ’ την οποία αποχώρησε την περασμένη άνοιξη. Αλλά όπως φαίνεται, δε θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα! Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω.

Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, ο Ατζούν είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Χαλ! Ομάδας που βρίσκεται στην Championship της Αγγλίας. Από εκεί θέλει να αποχωρήσει ο νυν ιδιοκτήτης, Ασέμ Αλάμ, μετά από 11 χρόνια παρουσία.

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, φέρεται να έχει συμφωνήσει για την εξαγορά της Χαλ. Δίνοντας 40.000.000 ευρώ. Ποσό που θα φτάσει τα 65.000.000 ευρώ, αν η Χαλ κατορθώσει να εξασφαλίσει στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Premier League. Κάτι που φαντάζει απίθανο πάντως, μια και η Χαλ είναι 22η (τρίτη απ’ το τέλος) και 22 βαθμούς μακριά απ’ τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Τούρκος εκατομμυριούχος, θα αναθέσει το «χτίσιμο» της ομάδας σε συμπατριώτες του που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, αλλά και σε Τούρκους ποδοσφαιριστές που θέλει να πάρει μαζί του στην Αγγλική ομάδα.Πόλο Γυναικών: «Περίπατος» και πρόκριση της Βουλιαγμένης
Πόλο Γυναικών: «Περίπατος» και πρόκριση της Βουλιαγμένης
Βαλαβάνη: Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Βασάλο
Βαλαβάνη: Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Βασάλο
Τσιτσιπάς: «Θέλω τον τίτλο του Davis Cup σε 2-3 χρόνια»
Τσιτσιπάς: «Θέλω τον τίτλο του Davis Cup σε 2-3 χρόνια»
Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Σλούκα και Πίτερς
Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Σλούκα και Πίτερς