Serie A: O Μουρίνιο έβαλε τέλος στο σερί της Νάπολι! (Videos+Photos)

Serie A: O Μουρίνιο έβαλε τέλος στο σερί της Νάπολι! (Videos+Photos)

Serie A: Πραγματικό ντέρμπι στο «Ολίμπικο» και ισοπαλία χωρίς γκολ στο Ρόμα-Νάπολι. Αποβλήθηκαν Μουρίνιο και Σπαλέτι!

Το «ντέρμπι του ήλιου» πάντα προσφέρει συγκινήσεις στην Ιταλία. Για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο, η Ρόμα υποδέχτηκε τη Νάπολι. Με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες ψυχολογίες. Οι Ρωμαίοι προέρχονταν απ’ την εξάρα στην… πλάτη απ’ την Μπόντο Γκλιμτ, ενώ η Νάπολι είχε το απόλυτο με 8 νίκες στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, «έσπασε» αυτό το σερί των «παρτενοπέι». Σε ένα ματς που ήταν ουσιαστικά κομμένο και ραμμένο στο στυλ του Πορτογάλου τεχνικού. Με δυνατές μονομαχίες, νεύρα, πάθος, αλλά όχι ιδιαίτερο θέαμα.

Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν ήταν πάρα πολλές και κυρίως, δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του ματς, ήταν οι αποβολές των προπονητών! Στο 80’ αντίκρισε την κόκκινη ο Ζοζέ Μουρίνιο και εν συνεχεία ειρωνευόταν τον διαιτητή.

 

Μόλις σφύριξε τη λήξη ο διαιτητής,, είδε την κόκκινη και ο Λουτσιάνο Σπαλέτ καθώς θεωρήθηκε πως χειροκρότησε ειρωνικά τον ρέφεριι! Έτσι αμφότερες οι ομάδεςείδαν τους προπονητές τους να αποβάλλονται και δε θα τους έχουν στις επόμενες αναμετρήσεις τους.

 

Με το 0-0 αυτό, η Νάπολι διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά πλέον έχει συγκάτοικο. Τη Μίλαν. Οι δυο τους έχουν από 8 νίκες και 1 ισοπαλία (δηλαδή 25 βαθμούς) και συνεχίζουν… χέρι-χέρι στην κορυφή. Η Ρόμα έφτασε τους 16 και είναι προς το παρόν 4η.



Μπορεί η τύχη του να μην είναι πλέον στα χέρια του, η ικανότητα του όμως είναι!
Μπορεί η τύχη του να μην είναι πλέον στα χέρια του, η ικανότητα του όμως είναι!
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το επετειακό logo για τα 100 χρόνια
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το επετειακό logo για τα 100 χρόνια
MVP του Eurocup η Πρινς!
MVP του Eurocup η Πρινς!
Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved