Ελλάδα-Σουηδία 2-1: «Οδηγός η νίκη, παίξαμε και για τον Φαν’τ Σχιπ», τόνισε ο Μπακασέτας (video)

Ελλάδα-Σουηδία 2-1: «Οδηγός η νίκη, παίξαμε και για τον Φαν’τ Σχιπ», τόνισε ο Μπακασέτας (video)

Ελλάδα-Σουηδία: Η συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα μετά τη σπουδαία νίκη της Εθνικής.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» για τη σπουδαία νίκη επί της Σουηδίας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπακασέτα:

«Παίξαμε και για τον προπονητή μας, έγινε σκληρή και άδικη κριτική κάποια στιγμή.Πολλοί δεν περίμεναν τη νίκη που κάναμε και σίγουρα από την πλευρά μας και εμείς είχαμε δώσει αφορμές να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που είχε μεγάλη σημασία ήταν εμείς τι θα δίναμε μέσα στο γήπεδο. Νομίζω αντεπεξήλθαμε σε μεγάλο βαθμό και πήραμε τους τρεις βαθμούς αυτό δηλαδή που θέλαμε.

Είναι παρά πολύ δύσκολο μετά τα ματς και νομίζω δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις ένα διαφορετικό πρόσωπο σε δυο μέρες. Αυτό που άλλαξε ήταν ότι μιλήσαμε και μεταξύ μας και με τον προπονητή και είδαμε τι ήταν αυτό που κάναμε λάθος και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε τόσο στο παιχνίδι με το Κόσοβο όσο και στο ματς με την Γεωργία.

Είπαμε μετά από κάποια στιγμή ότι έγινε έγινε ότι δεν αλλάζει κάτι, ότι δεν γυρίζει πίσω ο χρόνος και σε αυτό το παιχνίδι με την Σουηδία παίζαμε τα πάντα και θα έπρεπε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με την Σουηδία:

«Θεωρώ ότι το χτεσινό ματς θα πρέπει μα είναι οδηγός μας από εδώ και πέρα και θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι για να τονώσουμε και την αυτοπεποίθηση μας και να καταλάβουμε ότι όντως έχουμε τις δυνατότητες να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της προσπάθειας μας αυτής».

Για την κριτική για τα αποτελέσματα:

«Όσον αφορά καταρχήν την κριτική όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο είναι αναπόφευκτη.Αυτό θα γίνεται πάντα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την κριτική όταν είναι και καλή και κακή.Όπως με παιχνίδια με το Κόσοβο που δεν τα κερδίζεις και γίνεται κριτική αυστηρή. Άλλο όμως η κριτική η αυστηρή και άλλο η ισοπέδωση. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Για τον Φαν’τ Σχιπ:

« Όσον αφορά τον προπονητή θεωρώ ότι έχουμε βελτίωση σαν ομάδα, έχουμε κάνει βήματα μπροστά και μας έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής και σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού λόγω ότι είναι και Ολλανδός και θεωρώ ότι σαν παίκτες έπρεπε να παίξουμε και για τον προπονητή και είναι σημαντικό οι παίκτες οποιασδήποτε ομάδας και πόσο μάλλον της εθνικής να θέλουν να αγωνίζονται για τον προπονητή και να τα δίνουν όλα.Ήταν κάτι που το είχαμε στο μυαλό μας, το κάναμε και να βγήκε σε καλό».

Για την καριέρα του και την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα:

«Άλλαξε όλη την καριέρα μου η απόφαση μου να φύγω εκτός Ελλάδας και να αγωνιστώ σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.Ειδικά τώρα βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχω όλες τις παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο και πλέον αυτό με βοήθησε παρά πολύ και στην Εθνική ομάδα».

Για την συνέχεια στα προκριματικά:

«Θέλουμε να δώσουμε όλα και να φτάσουμε στο στόχο.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας έδωσαν δύναμη στο ματς, θελουμε να τους κάνουμε υπερήφανους».

Για τον Ότο Ρεχάγκελ:

«Μιλήσαμε μεταξύ μας πριν για την παρουσία του κυρίου Ρεχάγκελ στο γήπεδο και μας έδωσα Έξτρα κίνητρο, νομίζω μας έφερε και αυτό γούρι».



ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved