Το μπάτζετ του ΠΑΟ, ο… θηριοδαμαστής Βλάνταν και η αύξηση ποιότητας!

Το μπάτζετ του ΠΑΟ, ο… θηριοδαμαστής Βλάνταν και η αύξηση ποιότητας!

Ο Μαρτυριάρης με πιο ψύχραιμο μάτι «βλέπει» αυτά που η ζέστη της εποχής και των μεταγραφών που (δεν) γίνονται, κρύβουν!

*Τελική ευθεία μεταγραφών και ο… χαμός γίνεται στον Παναθηναϊκό. Επειδή (λογικά) ακολουθούν πολλές κινήσεις. Τι επιπέδου, θα φανεί. Μέχρι τώρα, πάντως, το μπάτζετ είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα.

*Κώτσιρας αποκτήθηκε (μαζί με το ποσό του Αστέρα) με τα χρήματα του Μολό ουσιαστικά. Σανκαρέ συμβόλαιο και αποζημίωση για παραχώρηση, ισούται με Πέρεθ. Σάρλια με τα λεφτά που έφερε ο Εμμανουηλίδης. Καμία αύξηση μπάτζετ μέχρι τώρα.

*Θα αποκτηθούν παίκτες 3 εκ. ευρώ, χωρίς να φύγει κανείς; Τόσο θα έχει αυξηθεί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Αν φύγουν κάποιοι, ανάλογα το ποσό που θα γλιτώσει η ομάδα, τόσο θα μειωθεί και η αύξηση μπάτζετ. Απλά τα πράγματα για να μην ψάχνεστε κιόλας.

*Ακούω διαρκώς για επιθετικό πως ίσως πάρει ο Παναθηναϊκός. Αν είναι να φύγει κάποιος, αυτός θα είναι ο Μακέντα. Για τον Ιταλό ήδη γίνονται προσπάθειες προς Αραβικές χώρες μεριά. Ο Καρλίτος έχει ξεχάσει τι θα πει καλή σεζόν, δε δείχνει την παραμικρή διάθεση να φύγει, οπότε… καμία ελπίδα. Εκτός αν αποζημιωθεί και φύγει, που είναι απίστευτα δύσκολο.

*Το αναφέρω ξανά. Η ΑΕΚ πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της. Αλλά πρόσθεσε κι άλλα στοιχεία, που θα αναγκάσουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να γίνει εκτός από προπονητής και… θηριοδαμαστής.

*Δεν είναι απλή υπόθεση η διαχείριση τόσων ιδιαίτερων χαρακτήρων. Όχι κακών μην παρεξηγηθώ. Αλλά ιδιαίτερων, ευαίσθητων αν θέλετε. Αν το πετύχει ο Σέρβος, θα δούμε καλά πράγματα απ’ την Ένωση.

*Θα πάρει παίκτες ο Ολυμπιακός. Καλούς παίκτες. Πιέστηκε απ’ την ιστορία με τη Λουντογκόρετς και θέλει να «απαντήσει» επικοινωνιακά. Βέβαια έπρεπε να το κάνει αγωνιστικά πρώτα απ’ όλα. Αν τους παίκτες που θα φέρει τους είχε πριν τα ματς με τους Βούλγαρους, θα είχε περάσει απ’ το πρώτο ματς.

*Δεν υπάρχει πιο άχαρη ιστορία στο ποδόσφαιρο απ’ αυτό που έτυχε στον ΠΑΟΚ. Τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα. Πρέπει να πάρει παίκτη. Τι παίκτη όμως; Βασικό; Κι όταν γυρίσει ο Πορτογάλος; Κάποιον για έξτρα λύση; Κι αν δεν είναι αρκετός για να προσφέρει στην ομάδα; Δύσκολα τα πράγματα.

*Θα σας πω εγώ τι αποφάσισαν λοιπόν. Να προσθέσουν σημαντική ποιότητα. Όχι στην επίθεση, εκεί θα έρθει παίκτης για να συμπληρώσει περισσότερο. Στην τριάδα πίσω απ’ τον φορ. Υπάρχει ο Ζίβκοβιτς. Θα έρθει εξτρέμ θα έρθει και επιθετικός. Αυτοί οι δύο θα είναι καλοί… Πολύ καλοί…

*Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά; Ο Άρης αγχωνόταν για το αν θα προλάβει να κάνει καμιά μεταγραφή μέχρι να ανακοινώσει απόφαση το CAS. Όχι απλά πρόλαβε, αλλά μέχρι τώρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, οι Θεσσαλονικείς θα είναι καλύτεροι απ’ την περασμένη σεζόν.

*Το ίδιο θα γίνει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Προσθέτουν ποιότητα. Ή καλύτερα θα προσθέσουν ποιότητα το 15ήμερο που ακολουθεί. Θα έχουμε καλύτερες ομάδες φέτος, πιο δυνατές. Επειδή βαρεθήκατε να περιμένετε ίσως δεν το πιστεύετε. Θα το δείτε όμως…

*Αλήθεια, αυτός ο Καμαρά στον Άρη πόσο θα κοστίσει; 3.500.000 ακούω. Πώς προκύπτουν αυτά παιδιά; Μια ανάλυση θα την ήθελα…

*Καλές οι διαφωνίες για την κεντρική διαχείριση, αλλά όλες οι ομάδες χαίρονται με πιθανή καθυστέρηση στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Το γιατί δεν χρειάζεται εξήγηση…

 



Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved