Μεταγραφικός… καύσωνας, το άλλοθι του Γιοβάνοβιτς, η… σκούπα και ο ήρεμος ΠΑΟΚ!

Μεταγραφικός… καύσωνας, το άλλοθι του Γιοβάνοβιτς, η… σκούπα και ο ήρεμος ΠΑΟΚ!

Ο Μαρτυριάρης έρχεται… καυτός σε ένα μήνα που θα μας ενθουσιάσει όλους αναφορικά με τις ποδοσφαιρικές ειδήσεις του!

*Δεν προλάβαμε να καταλάβουμε πότε τελείωσε το προηγούμενο Πρωτάθλημα και σε 22 μέρες αρχίζει το νέο! Αύγουστος. Καύσωνας. Όχι μόνο για τα 45άρια που φτάνει η θερμοκρασία.

*Οι ομάδες μας είναι μαθημένες-όπως και η χώρα η ίδια-να τα αφήνουν τα περισσότερα τελευταία στιγμή. Και επειδή πάντα θεωρούν πως έχουν χρόνο, μέχρι να έρθει η στιγμή να διαπιστώσουν πως πρέπει να τρέξουν, αλλά και επειδή ο Αύγουστος είναι μήνας ποδοσφαιρικών… εκπτώσεων.

*Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα που θα κάνει και τις περισσότερες κινήσεις όπως φαίνεται. Προφανώς και δεν είναι μόνο η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να ελέγχει εξονυχιστικά τους παίκτες που είναι για μεταγραφή.

*Είναι ξεκάθαρα και οικονομικό το ζήτημα. Μέχρι τώρα οι κινήσεις των «πράσινων», δεν είναι ακριβές. Δεν είναι διαφορετικού επιπέδου απ’ αυτό που ήταν (οικονομικά πάντα). Το από εδώ και πέρα θα το δούμε, αλλά δε βλέπω να υπάρχει τεράστια διαφορά! Μην παρεξηγηθώ, δε μιλάω ποδοσφαιρικά αλλά οικονομικά. Ποδοσφαιρικά μπορεί να έρθουν υπερπαίκτες (λέμε τώρα).

*Ελπίζω μόνο αυτή η διαδικασία να μη γίνει άλλοθι. Αναφέρομαι στον Γιοβάνοβιτς. Γιατί όσο περνά ο καιρός, καταλαβαίνει ο καθένας πως θα χρειαστεί χρόνο η ενσωμάτωση όσων έρθουν, σε επίπεδο προσαρμογής και αγωνιστικά. Μην έρθει η μέρα που θα αποτελέσει δικαιολογία μιας πιθανής αποτυχίας το «άργησε ο προπονητής και αυτό στοίχισε στην ομάδα».

*Κατά τα άλλα στα μεταγραφικά η έκπληξη που θα γίνει στον Παναθηναϊκό, είναι αν κάποιος απ’ τους παίκτες που αποκτηθούν έχει όνομα που θα το ξέρει ο κόσμος. Δε σημαίνει πως θα είναι κακοί ποδοσφαιριστές, αλλά μην περιμένετε κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Γιοβάνοβιτς δεν δουλεύει έτσι.

*Στην ΑΕΚ άρχισαν ήδη οι… σκούπες. Αύγουστος μόλις μπήκε παιδιά, αν αρχίσαμε τώρα μέχρι Μάιο τι θα γίνει; Οκ, Λόπεζ και Ντατσένκο δεν υπολογίζονταν έτσι κι αλλιώς. Όμως αυτό δεν είναι το θέμα…

*Μιλόγεβιτς πολύ αγχωμένος. Σα να είναι έξτρα πιεσμένος. Διαβάζει και αυτά για τη διοίκηση με τις… σκούπες, λογικό να πιέζεται. Δεν είναι εύκολη ομάδα η ΑΕΚ σε αυτό τον τομέα να ξέρετε. Όχι επειδή είναι μεγάλο σωματείο προφανώς. Αλλά επειδή έχει πολλές φωνές που ακούγονται κι ας είναι η μία η πιο ισχυρή απ’ όλες!

*Ολυμπιακός φαινομενικά δεν άλλαξε τις ισορροπίες του μεταγραφικά. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή πώληση (ο Σα αντικαταστάθηκε ήδη) και ταυτόχρονα είναι μαζεμένοι οι Πειραιώτες. Λογικό, δεν είναι εύκολο να μπουν Champions League. Φανταστείτε να τους «κάτσει» μια Ρέιντζερς στα play offs. Το έχετε απλό;

*Εκεί προς το τέλος του Αυγούστου, πάντως, θα το έχει το… κερασάκι του ο πρωταθλητής Ελλάδος. Θα τον πάρει τον παίκτη που θα κάνει κλικ στον κόσμο. Έτσι λέω…

*Οι πιο ήρεμοι απ’ όλους είναι στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη κίνηση έκανε ο Σαββίδης με Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος χωρίς πανικούς λειτουργεί ως κυματοθραύστης σε όλα τα επίπεδα! Όχι πως υπήρξαν τίποτα… κύματα, αλλά λέμε τώρα. Λογικό είναι, μιλάμε για τον προπονητή που ήταν στον πάγκο στις ενδοξότερες χρονιές της ομάδας μην ξεχνάτε.

*Για Τζιοβίνκο νομίζω τσάμπα αγχώνονται στη Θεσσαλονίκη. Θα τον πάρουν. Άλλωστε δε βλέπω να γίνεται και χαμός με άλλους ενδιαφερόμενους. Αυτά τα γενικά τον θέλουν Ιταλοί, Γάλλοι, Ελβετοί και Ισλανδοί, τα ακούω βερεσέ. Το ίδιο να κάνετε κι εσείς!

*Άρης… έφαγε χαστούκι στην Ευρώπη. Πάλι εκτός. Λέω κάτι τώρα πάνω στην ντάλα του καύσωνα: Κακό για τις άλλες Ελληνικές ομάδες είναι αυτό. Όχι για τη βαθμολογία της UEFA. Αλλά επειδή ο Άρης είναι καλή ομάδα και θα γίνει καλύτερος (με μεταγραφές και δέσιμο). Το γεγονός πως θα έχει ένα ματς της εβδομάδα, είναι τεράστιο συν.

 

 



Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved