Η αργοπορία του ΠΑΟ, η επένδυση της ΑΕΚ, η… παγωμάρα Λουτσέσκου!

Η αργοπορία του ΠΑΟ, η επένδυση της ΑΕΚ, η… παγωμάρα Λουτσέσκου!

Ο πρώτος καλοκαιρινός Μαρτυριάρης για μια θερινή περίοδο που δεδομένα θα είναι… καυτή όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών!

*Εν αναμονή ανακοινώσεων για Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό… Θεωρητικά «τρέχει» ο σχεδιασμός. Μια ερώτηση την έχω όμως. Αυτή η αξιολόγηση του ρόστερ, πόσο καιρό θα πάρει; Γιατί προφανώς θέλει εβδομάδες ανάλυση για να καταλάβουν οι «πράσινοι» αν έχουν ελπίδα με τον Αϊτορ εξτρέμ, τον Σανκαρέ χαφ κτλ.

*Γι’ αυτό προτιμήθηκε κάποιος άνθρωπος που ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα υποτίθεται. Για να μη χάνεται χρόνος. Ήδη έπρεπε να έχουν εντοπιστεί μεταγραφικοί στόχοι κι όχι να γίνεται συζήτηση για το αν ισχύει η πρόταση ανανέωσης στον Μολό ή όχι! Είναι λίγο… τα ζώα μου αργά η κατάσταση.

*Ανέφερα πριν τον Αϊτορ. Τον θέλει λέει η Χιχόν. Και ο Παναθηναϊκός ακούω πως μια καλή πρόταση θα τη δεχτεί. Καλή πρόταση; Απ’ τη Χιχόν; Ομάδες τέτοιου επιπέδου δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα 400.000 του συμβολαίου του παίκτη. Ποια καλή πρόταση; Αν καταφέρετε να γλιτώσετε από έναν παίκτη που δεν έδειξε τίποτα και έχει αυτό το συμβόλαιο, ευχαριστώ να πείτε.

*Για να κλείσω με Παναθηναϊκό, Αλ Τάμαρι διαβάζω, Τζαβέλλα και κάτι άλλους με λαμπρή καριέρα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα συνήθως. Καλές κινήσεις δε λέω όχι. Αν ο στόχος είναι η 4η θέση και να προσπεράσεις τον Άρη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, πάω πάσο. Αν ο στόχος είναι να επιστρέψει σε δεδομένα Παναθηναϊκού, τότε… άστα να πάνε!

*ΑΕΚ κάτι πάει να γίνει. Παίκτες ποιοτικούς θέλουν, καλή κίνηση τερματοφύλακα έκαναν, φαίνεται μετά από χρόνια να υπάρχει αποφασιστικότητα για άνοδο της ομάδας. Για να ξεφύγει απ’ τη μετριότητα.

*Αλλά και πάλι, καλό θα ήταν να μην μπλέκονται δέκα άνθρωποι σε όλα. Να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι παντού. Στοιχείο που γενικά στην ΑΕΚ ήταν κάπως μπερδεμένο τα τελευταία χρόνια κι ας φαίνεται πως η Ένωση είναι η ομάδα που το κουμάντο κάνει αποκλειστικά ο ένας! Η πορεία θα μας το δείξει…

*Το σημαντικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως πάρθηκε επιτέλους η απόφαση για να γίνει η επένδυση που πρέπει στο αγωνιστικό τμήμα. Έτσι θα μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα. Με καλό προπονητή, με καλούς παίκτες. Έτσι φτιάχνεις αυτό που θες. Όχι με… λαχεία!

*Στον ΠΑΟΚ διακρίνω μια… παγωμάρα με Λουτσέσκου. Δεν ενθουσίασε τόσο στην παρουσίασή του. Αυτά που είπε ήταν κάποια σκαλιά πιο κάτω απ’ αυτά που περίμενε ο κόσμος. Ειδικά οι ατάκες για Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί. Ενώ δεν ήταν και τόσο κομψός ο τρόπος που μίλησε για όσους είναι υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.

*Εγώ σας τα λέω… Ο Ρουμάνος δεν μπορεί να πετύχει όσα είχε πετύχει στην ομάδα. Άρα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μη θεωρηθεί αποτυχημένος. Οι βάσεις όλων αυτών, δεν μπορούν να είναι επικοινωνιακές. Πρέπει να είναι αγωνιστικές. Ε κι όταν ακούει ο κόσμος για Μπίσεσβαρ, σου λέει «άσε μας ρε μεγάλε»!

*Επίσης στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει απαντηθεί καν τι θα γίνει με τεχνικό διευθυντή. Υποτίθεται έψαχναν λύση αξιόπιστη. Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Δεν θα αποκτηθεί άνθρωπος για αυτή τη θέση; Θα τα πάρει όλα πάνω του ο Λουτσέσκου; Αν ναι, μπορεί να ανταπεξέλθει; Όρκο δεν παίρνω…

*Ψαγμένες κινήσεις πάει να κάνει ο Ολυμπιακός. Παίκτες που θα τους πάρει 1 δραχμή και θα τους πουλήσει μετά 10. Θεμιτό! Άλλωστε πετυχαίνει με αυτή τη λογική η ομάδα. Όμως στην Ευρώπη το κάτι παραπάνω δεν το κάνεις έτσι. Θέλει λίγο μεγαλύτερες επενδύσεις εδώ που τα λέμε.

*Μην κάνετε σύγκριση στο μυαλό σας με τις άλλες Ελληνικές ομάδες. Σε αυτή τη σύγκριση προφανώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά. Αλλά εδώ υποτίθεται ο στόχος είναι η βελτίωση στην Ευρώπη. Το κάτι παραπάνω για εκεί. Ε, για εκεί θέλει περισσότερα…

*Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έναν προπονητή 53ων ετών που στην ουσία δεν έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε πάγκο ομάδας εδώ και πολλά χρόνια! Βοηθός ήταν. Γιατί; Επειδή είναι ομογενής απ’ τη Γερμανία. Κι επειδή ήταν κι ο Γιαννίκης ομογενής απ’ την ίδια χώρα, άρα θα πιάσει!

*Μιλάμε για λογικές εκτός πραγματικότητας. Μπορεί όντως ο Μεταξάς να αποδειχθεί καλύτερος απ’ τον Γιαννίκη! Αλλά ως λογική της ομάδας, είναι τραγική! Σα να λέμε το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!

*Γράφτηκε για τον Μακέντα και τον Άρη. Οκ, γράφτηκε. Θέλει καμιά φορά μυαλό για να καταλάβεις τι ισχύει και τι όχι; Δηλαδή ένας παίκτης που παίρνει σχεδόν 500.000 ευρώ και έχει 2 χρόνια συμβόλαιο ακόμη, θα τον αφήσει ο Παναθηναϊκός ελεύθερο για να πάει στον Άρη; Ή θα κάνει πρόταση ο Άρης και θα τον αποκτήσει; Ψάχνω κι εγώ εξηγήσεις. Γενικά να προσέχετε τι διαβάζετε στις μεταγραφές, θα χαθεί η μπάλα πάλι και χωρίς λόγο!

 



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved